...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De vluchtstrook langs de weg valt je normaal gesproken waarschijnlijk nauwelijks op ? totdat je erop stil komt te staan. Je vrachtwagen heeft een probleem en je kunt geen kant op. Geen zorgen, want wij zijn slechts één telefoontje van je verwijderd. Geef je locatie door en Hooikammer Autoberging organiseert de bering of afsleep van je vrachtwagen in Winterswijk!

Afsleep en berging van je vrachtwagen

Waar je vrachtwagen ook strandt, het is zaak om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Een vlotte reparatie betekent dat je verder kunt met je tocht en je bedrijf slechts minimaal verlies draait door de verloren tijd. Ook voorkomt het oponthoud en onveilige situaties op de weg.

In sommige gevallen is de vrachtwagen slechts deels te repareren, zodat er een kort stukje gereden kan worden, bijvoorbeeld naar de afrit. In andere gevallen is reparatie langs de weg niet mogelijk. Gelukkig hoeven de vrachtwagen en de kostbare goederen die het transporteert niet langs de kant van de weg te blijven staan. Met behulp van onze moderne bergingsvoertuigen wordt jouw truck naar de gewenste locatie gesleept. Dus voor vrachtwagen sleepdienst in Winterswijk bel je naar Hooikammer Autoberging.

Truckberging en sleepdienst Europa Hooikammer

Hooikammer afsleepdienst bellen voor vrachtwagens

Vrachtwagen sleepdienst in Winterswijk nodig? Het afslepen van een vrachtwagen of Vrachtwagen berging vraagt om uiterste precisie. Vrachtwagens of bussen veilig thuisbrengen, terwijl het mankementen heeft of zelfs een ongeluk heeft gehad, vraagt om expertise en een zware bergingsauto. Wij beschikken over een moderne bergingsvloot die bestaat uit kraanauto?s, krachtige bergingsvoertuigen, een losse trekker en een dieplader combinatie. Hierdoor kunnen wij iedere vrachtwagen of bus veilig bergen ook al sta je in Winterswijk. Met onze kennis en ervaring stellen wij de veiligheid van weggebruikers voorop en garanderen tegelijkertijd de beste zorg voor de gestrande vrachtwagen of bus.

Altijd en overal tot jouw beschikking

Of je nu een afsleepdienst dient in Nederland of een afsleepdienst voor vrachtwagens in Europa nodig hebt, wij reageren direct op je telefoontje. Wij staan dag en nacht, zeven dagen in de week tot je beschikking en we zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn om onveilige verkeerssituaties te voorkomen of snel op te lossen.

Wij zijn gecertificeerd

Hooikammer Autoberging is gecertificeerd voor vrachtwagenberging en stelt zijn vloot beschikbaar voor het CMV-bergersnetwerk. CMV-bergers worden door Rijkswaterstaat ingeschakeld om kapotte auto?s en vrachtwagens zo snel mogelijk van de weg te verwijderen om de doorstroom te bevorderen.

Vrachtwagen berging en vrachtwagen sleepdienst

Wij staan voor je klaar

Hooikammer Autoberging is een familiebedrijf dat door zijn succes door de jaren heen flink gegroeid is. Het is een bedrijf dat nu zowel landelijk als internationaal particulieren en bedrijven van sleephulp voorziet. Heb je een Vrachtwagen sleepdienst Winterswijk nodig? Op Hooikammer Autoberging kun je altijd rekenen! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*