...een moment geduld...
Vrachtwagenberging en truckberginghooikammer
Nationaal- en internationale truckberging Vrachtwagenberging & Busberging

Wanneer een vrachtwagen of een bus met pech langs de weg komt te staan, of nog vervelender wanneer deze betrokken raakt bij een ongeval, is snelle vrachtwagenberging of busberging van groot belang. Zeker tijdens een ongeval willen we de weg zo snel mogelijk vrij maken om de doorstroom en verkeersveiligheid van de overige weggebruikers te garanderen.

Hooikammer Groep is dé specialist in voor truckberging en busberging en pechhulpverlening in het noorden van Nederland. Vrachtwagenberging en busberging  en het afslepen van vrachtwagens en touringcars wordt ook wel zware berging genoemd. Met onze moderne vloot aan hulpverleningsvoertuigen en een internationaal dekkend netwerk zijn wij in staat om in alle gevallen, 24 uur per dag, 7 dagen per week de juiste hulp te verlenen.

Vrachtwagen sleepdienst nodig?

Vrachtwagenberging of sleepdienst nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar. Neem direct contact met ons op!

24/7 bereikbaar

U kunt 24/7 contact met ons opnemen voor het bergen van alle soorten voertuigen.

Volledige gecertificeerd

Hooikammer Autoberging is een volledig gecertificeerde berger: ook voor een ‘eerste berging’ van zware voertuigen.

Snel en professioneel

Wij zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn en vinden een oplossing op maat.

Internationale dekking

Wij verzorgen berging van vrachtwagens en bussen door heel Europa en faciliteren indien nodig repatriëring.

Nationale- en internationale vrachtwagenberging en busberging

Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van toonaangevende transportbedrijven, busmaatschappijen, truckdealers, en verzekeringsmaatschappijen als het gaat om strandingen van zware voertuigen (vanaf 3.500 kg). Wij verzorgen vrachtwagen berging ook wel truckberging genoemd en busberging in zowel Nederland als in de rest van Europa.

Stel je vraag aan de specialist:
Jaron Hooikammer
Operationeel Manager

Truckberging: Het afslepen van vrachtwagens en bussen

Wanneer een vrachtwagen of bus op of langs de weg stil komt te staan, willen we het voertuig zo snel mogelijk van de weg hebben. Zeker wanneer er bijvoorbeeld door een ongeluk een deel van de rijbaan versperd wordt en de doorstoom én veiligheid van het verkeer in het geding komt. Wanneer het niet mogelijk is om uw vrachtwagen of bus ter plekke te repareren, zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk geborgen wordt.

Het veilig en snel transporteren van een vrachtwagen of touringcar met schade of een technisch mankement is voor ons dagelijks werk. Ook voeren we rechtstreeks vrachtwagen berging en bus bergingen uit voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Wij beschikken voor vrachtwagen berging over een wagenpark met meerdere zware bergingsvoertuigen, kraanauto’s, een dieplader combinatie en een losse trekker. Zo vinden we voor elke bergingsvraag een passende oplossing.

Repatriëring vrachtwagen en bus

Wanneer je in het buitenland te maken krijgt met pech of een ongeval, kunnen we jouw vrachtwagen of bus terug naar Nederland brengen: vrachtwagen repatriëring noemen we dat. Wij nemen de coördinatie en uitvoering van de bus of vrachtwagen berging dan volledig op ons. Afhankelijk van de situatie vinden we een oplossing op maat en geven we de garantie dat zowel vervoerder als vervoersmiddel weer veilig in Nederland terugkeren.

 

CMV-vrachtwagenberging

Om de doorstroom van het Nederlandse wegennetwerk zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen, is Rijkswaterstaat verantwoordelijk om zogenaamde CMV-bergers (Centraal Meldpunt Vrachtwagenberging) in te schakelen bij gestrande vrachtwagens. Hooikammer Autoberging maakt met haar vloot deel uit van het netwerk van CMV-bergers.  Hooikammer Groep verzorgt de vrachtwagenberging en busberging en berging van andere zware voertuigen in noord Nederland. Onze bergingsvoertuigen kom je het meest tegen op en rondom de snelwegen van Zwolle tot Heerenveen en Hoogeveen.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*