...een moment geduld...
Wegdekreiniging calamiteitensupport hooikammer
Oliesporen van het wegdek verwijderen Specialist wegdekreiniging✓

Wegdekreiniging, een oliespoor verwijderen of olie van het wegdek verwijderen is een unieke werkzaamheid die wij als geen ander beheersen. Het is van belang om te onderzoeken om welke soort olie het gaat om de juiste methode voor wegdekreiniging te kunnen toepassen.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Wegdekreiniging: Oliesporen verwijderen van het wegdek

Wanneer calamiteiten support arriveert start men eerst met een onderzoek naar de vervuiling op het wegdek.  Tijdens het onderzoek is het van belang om ter plekke te beoordelen welke wegdekreiniger gebruikt kan worden om verdere milieu escalaties te voorkomen. Wanneer er een incident in het verkeer zich heeft voorgedaan moeten er snel verkeersmaatregel getroffen worden om de verkeersveiligheid te garanderen.

 

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Hooikammer berging en Wegdekreiniging

Wanneer er sprake is van een ongeval wordt in veel gevallen ook gebruik gemaakt van Hooikammer berging. Op dat moment is het wel makkelijk als de berging specialist en schakelt en direct haar collega’s ’inschakelt om milieurampen te voorkomen. Calamiteiten Support van Hooikammer Groep beschikt over een speciale milieu incidenten bus met daarin alle benodigdheden om het incident te kunnen oplossen. Er zijn richtlijnen voor incidenten opgesteld middels de REVI.  Natuurlijk hanteren de specialisten van Hooikammer Groep deze richtlijnen om de klus aan te gaan en snel en adequaat het incident op te lossen.

Copyright 2023 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*