...een moment geduld...
Wegdekreiniging calamiteitensupport hooikammer
Oliesporen van het wegdek verwijderen Specialist wegdekreiniging✓

Wegdekreiniging, een oliespoor verwijderen of olie van het wegdek verwijderen is een unieke werkzaamheid die wij als geen ander beheersen. Het is van belang om te onderzoeken om welke soort olie het gaat om de juiste methode voor wegdekreiniging te kunnen toepassen.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Wegdekreiniging: Oliesporen verwijderen van het wegdek

Wanneer calamiteiten support arriveert start men eerst met een onderzoek naar de vervuiling op het wegdek.  Tijdens het onderzoek is het van belang om ter plekke te beoordelen welke wegdekreiniger gebruikt kan worden om verdere milieu escalaties te voorkomen. Wanneer er een incident in het verkeer zich heeft voorgedaan moeten er snel verkeersmaatregel getroffen worden om de verkeersveiligheid te garanderen.

 

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Hooikammer berging en Wegdekreiniging

Wanneer er sprake is van een ongeval wordt in veel gevallen ook gebruik gemaakt van Hooikammer berging. Als op dat moment bijvoorbeeld een ernstig vervuild wegdek wordt geconstateerd is het wel makkelijk dat de berging specialisten wanneer nodig snel kunnen schakelen door direct de hulp van de  collega’s van calamiteiten support in te roepen. Door deze nauwe en directe samenwerking kan milieuschade worden voorkomen. Calamiteiten Support van Hooikammer Groep beschikt over een speciale milieu incidenten bus met daarin alle benodigdheden om het incident te kunnen oplossen. Er zijn richtlijnen voor incidenten opgesteld middels de REVI.  Natuurlijk hanteren de specialisten van Hooikammer Groep deze richtlijnen om de klus aan te gaan en snel en adequaat het incident op te lossen.

Veelgestelde vragen over Wegdekreiniging
Wat zijn de specialiteiten van Hooikammer Groep's calamiteiten support?

De specialiteiten van Hooikammer Groep’s calamiteiten support ligt in haar deskundigheid op het gebied van wegdekreiniging en berging na verkeersongevallen. We handelen snel, volgens de REVI-richtlijnen, om effectieve oplossingen te bieden bij calamiteiten.

Wat houden de REVI-richtlijnen in?

REVI staat voor Richtlijn Eerste Veiligheidsmaatregelen bij Incidenten. De REVI is één van de belangrijkste richtlijnen waarlangs incident-management professionals werken. De REVI en het werken volgens deze richtlijn borgt de veiligheid van incident-management professionals, weggebruikers en slachtoffers van incidenten. De richtlijn is samengesteld door een multidisciplinaire werkgroep.

Hoe gebruikt Hooikammer Groep de REVI-richtlijnen voor snelle en adequate incidentoplossingen?

Hooikammer Groep hanteert de REVI-richtlijnen als leidraad voor het snel en adequaat oplossen van incidenten. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak en professionele afhandeling.

Waarom is het onderzoeken van oliesoorten cruciaal voor de juiste wegdekreiniging?

Het onderzoeken van oliesoorten is cruciaal omdat het de keuze van de juiste wegdekreinigingsmethode beïnvloedt, elke oliesoort heeft een verschillende samenstelling met verschillende oplossingsmogelijkheden. Hooikammer Groep past haar aanpak aan op basis van dit onderzoek om effectief en milieuvriendelijk te reinigen.

Hoe beheerst Hooikammer Groep het verwijderen van oliesporen?

Hooikammer Groep beheerst het verwijderen van oliesporen door eerst ter plaatse het type olie te onderzoeken. Daarna passen we de juiste wegdekreinigingsmethode toe om verdere milieu-escalaties te voorkomen.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*