...een moment geduld...
spotrepair en auto poetsen hooikammer fleetservices
Spotrepair

Hooikammer Groep biedt externe partijen de gelegenheid om mogelijk spotrepair diensten uit te voeren op onze nieuwe locatie in Steenwijk. Er staat een moderne brug ter beschikking en indien de opdrachtgever wenst dat er bepaalde spotrepair diensten uitgevoerd dienen te worden kunnen we dat in overleg realiseren. Doel is natuurlijk dat binnen het gehele proces het voertuig zo min mogelijk wordt verplaatst.

Binnen het hele fleetproces wordt spotrepair steeds populairder en elke kleine kras of deuk kan worden hersteld voordat het voertuig weer ingezet wordt of voor remarketing diensten wordt aangeboden.  Het voertuig kan weer snel worden ingezet.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Goedkope vorm van schadeherstel
Schadeherstel zonder extra verplaatsing
Samenwerking met verzekeraars
Realtime en duidelijke rapportage

Kosten Spotrepair

Door gebruik te maken van de inspectie van het voertuig en bijbehorend digitaal rapport kan de opdrachtgever zelf bepalen of er delen van het voertuig moet worden hersteld. In de vestiging in Steenwijk biedt Hooikammer Groep professionele ruimte aan om dit door een extern partij te realiseren De kosten van spotrepair zijn vaak afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Het hangt er natuurlijk van af of het bijvoorbeeld gaat om een kras of het uitdeuken van het plaatwerk.

Hooikammer Groep biedt in overleg met de externe partij altijd een duidelijke prijsopgave vooraf zodat er duidelijkheid is en dit uitgevoerd dient te worden of dat de deuk kras of dergelijke moet blijven zitten. Ten slotte wordt er goed gekeken of er andere bijzonderheden zijn waar tijdens het herstel rekening mee moet worden gehouden. Ook kan het inspectierapport aangeboden worden aan de verzekeraar voordat de spotreparatie kan plaats vinden.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Veelgestelde vragen over Spotrepair
Wat voor materialen worden gebruikt bij spot repair?

Speciale kleur-aangepast verf, vulstoffen, polijstmiddelen en andere gespecialiseerde producten. Deze materialen worden zorgvuldig geselecteerd om naadloos te integreren met het bestaande oppervlak.

Kan spot repair worden toegepast op alle soorten lakken?

Spot repair kan worden toegepast op de meeste lakken, inclusief metallic en parelmoer lakafwerkingen.

Is spot repair geschikt voor alle soorten schade?

Spot repair is geschikt voor middelgrote beschadigingen, zoals krassen, deuken en lakbeschadigingen. Voor grotere schade kan het nodig zijn om auto herstel te overwegen.

Wat zijn de voordelen van spot repair?

Kostenbesparing t.o.v. volledige herstel, maakt een voertuig meer waard en duurzaam i.v.m. hergebruik.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*