...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Voor de veiligheid en de doorstroming van het verkeer is het belangrijk dat bij het afhandelen van incidenten op de auto(snel)wegen incident schermen worden gebruikt. De calamiteiten support van Hooikammer Groep is 24/7 beschikbaar voor het afzetten van wegdelen met incident schermen. Met deze schermen wordt het zicht op de andere rijbaan en eventuele naastliggende rijstroken ontnomen. Dit voorkomt de kans op kijkfiles. De incident schermen kunnen snel op elke gewenste locatie geplaatst worden. 

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Afzetten van wegdelen met incident schermen bij calamiteiten

Onze calamiteiten support is er op gericht snel en vakkundig ondersteuning te bieden. Eén telefoontje is al voldoende om direct de gewenste ondersteuning te bieden. Het gebruik van incident schermen levert een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en doorstroming.  Uit het oogpunt van veiligheid kunnen er tijdelijke verkeersmaatregelen nodig zijn voor het plaatsen en verwijderen van het incident scherm. Dit is afhankelijk van de verkeerssituatie. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het incident scherm veilig en stabiel geplaatst kan worden, met zo min mogelijk hinder voor het verkeer.

Tijdens de laatste opruimwerkzaamheden verwijderen wij het incident scherm. We dragen er zorg voor dat het verwijderen van het incident scherm geen vertraging oplevert bij het vrijgeven van de rijbaan na het incident. 

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*