...een moment geduld...
Doelgericht op weg naar morgen! Door samenwerking met de Hooikammer Groep

Als toonaangevende dienstverlener van recovery voertuigen, remarketing voertuigen, fleetservices, autostalling en insolventie-oplossingen zijn wij er zeker van om u te kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen. Wij begrijpen dat de automotive branche continu verandert en dat u als professional in deze branche op zoek bent naar betrouwbare en innovatieve oplossingen. Bij de Hooikammer Groep streven wij er daarom naar om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze unieke propositie is de samenwerking met Fidron, een particulier recherchebureau dat gespecialiseerd is in het opsporen en innemen van voertuigen voor financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Door deze samenwerking binnen onze groep kunnen wij u een snelle en vakkundige afhandeling bieden van het hele insolventie proces, inclusief transport en fleetservice.

Zullen wij samenwerken?

Bij de Hooikammer groep geloven we in het bieden van betrouwbare, hoogwaardige oplossingen voor de automotive branche. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Professionele vakkennis

Opsporing en recovery; hoofdzakelijk actief binnen de automotive branche

Oplossingsgericht

We benutten alle denkbare contact- en opsporingsmethoden

Landelijke dekking

We zijn in heel Nederland en zelfs daarbuiten actief

24/7 bereikbaar

Bereikbaar voor alle diensten, waar bij urgentie (berging) direct actie wordt ondernomen

Unieke propositie: samenwerking met Fidron

Als onderdeel van onze samenwerking met Fidron zijn wij gespecialiseerd in de opsporing en veiligstelling van vermiste voertuigen en objecten. Deze diensten zijn met name relevant voor banken, leasemaatschappijen en verzekeraars in de automotive branche. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en effectief te handelen bij vermiste voertuigen en objecten, en onze deskundige en ervaren medewerkers zetten zich in om deze diensten te leveren. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten, en ons uitgebreide netwerk en expertise stellen ons in staat om snel en vakkundig te handelen bij elke situatie.

POB vergunning

Fidron heeft een POB-vergunning (Particulier Onderzoeksbureau) die de Minister van Justitie en Veiligheid heeft afgegeven

VOG personeel

Alle medewerkers van Fidron zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en gescreend door de korpschef van de Nationale Politie

Vergunning AFM

Fidron is Erkend door de Autoriteit Financiële Markten en incasseert desgewenst openstaande vorderingen

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Fleetservices, auto opslag & remarketing voertuigen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het beheren van uw voertuigen? Dan bent u bij de Hooikammer groep aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige autostalling voor meer dan 1000 voertuigen, met extra services zoals wassen, schoonmaken, poetsen en ontstickeren. Daarnaast leveren wij efficiënte remarketing voertuigen, waarbij we het gehele proces verzorgen tot aan de verkoop of veiling van schadevoertuigen of in beslag genomen voertuigen. Ook bieden wij fleetservice diensten om u te ondersteunen bij het beheer van uw vloot. Bij ons kunt u rekenen op professionele inspectie en inname van uw voertuigen, inclusief onafhankelijk inspectierapport of Audatex rapportage. Wij maken gebruik van verschillende online veilingplatformen met actieve handelsrelaties om uw voertuigen nationaal en internationaal te veilen. Bij de Hooikammer groep kunt u rekenen op een betrouwbare en onafhankelijke partner voor al uw automotive behoeften.

Fleetservice diensten

Naast het veilig opslaan van uw voertuigen leveren we ook extra services zoals het wassen, schoonmaken, poetsen, ontstickeren, tot en met de remarketing aan toe

Autostalling

We beschikken met drie vestigingen voor opslag van meer dan 1000 voertuigen, daarnaast voor het stallen van elektrische voertuigen met schade hebben wij de beschikking over een salvage-container en ook stapelblokken en een watergordijn

Onafhankelijke remarketing partner

De Hooikammer Groep maakt gebruik van verschillende online veilingplatformen met daarop veel actieve handelsrelaties om de voertuigen nationaal en internationaal te veilen.

Inspectie en inname

Het voertuig wordt op professionele wijze geïnspecteerd en er wordt een onafhankelijk inspectierapport afgegeven. Eventueel ook Audatex rapportage

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Failliete boedel en gerechtelijke bewaring

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor de opslag van failliete boedels en juridische eigendommen? Bij de Hooikammer groep werken we nauw samen met curatoren en andere professionele partijen om de opslag van failliete boedels te verzorgen. We begrijpen dat het opslaan van failliete boedels en juridische eigendommen een complex proces kan zijn, daarom bieden wij daarvoor speciaal afgestemde afgesloten boxen en registratie aan.

Onze opslaglocatie in Steenwijk is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën en worden 24/7 bewaakt, zodat uw eigendommen te allen tijde veilig zijn. Wij begrijpen dat elk geval uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor elke opdrachtgever.

Opslag failliete boedels

Opslag van failliete boedels ins samenwerking met curatoren of andere professionele partijen

Opslag van juridische eigendommen

Wij verzorgen desgewenst de opslag en registratie van juridische eigendommen van de opdrachtgever of eigenaar. Dit doen we in daarvoor speciaal afgestemde afgesloten boxen

Samenwerken? Contacteer ons vandaag nog!

Bij de Hooikammer groep geloven we in het bieden van betrouwbare, hoogwaardige oplossingen voor de automotive branche. Wilt u een voertuig laten opsporen, gebruik maken remarketing en/of fleetservices of praktische ondersteuning nodig bij autostalling of insolventie-oplossingen? wij hebben de juiste oplossing voor u!

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*