...een moment geduld...
Sleepdienst Hooikammer

Als u pech heeft en langs de weg staat bel dan meteen sleepdienst van Hooikammer Groep. Als u stil staat is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk weggesleept te worden naar een veilige locatie. Hooikammer Groep heeft alle materieel in huis om u veilig en snel weg te slepen. Onze auto sleepdienst en sleepdienst voor vrachtwagens is 24/7 beschikbaar. Staat u stil? Onze professionals zorgen dat u veilig, snel en vakkundig wordt weggesleept.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Sleepdienst van Hooikammer

Hooikammer Groep is een gespecialiseerde sleepdienst ook wel takeldienst genoemd en verzorgt tevens pechhulp ter plaatse. Veel weggebruikers hebben afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze diensten zowel in Nederland als ook in het buitenland.

Naast personenwagens en vrachtwagens worden ook caravans, bestelbusjes, campers en bedrijfswagens worden door ons weggesleept. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het wegslepen van gestrande oldtimers. Ook schadevoertuigen die niet meer kunnen rijden kunnen door ons verplaatst worden.

Deze voertuigen worden weggesleept naar onze vestiging in Steenwijk en/of onze vestiging in Amsterdam of Staphorst. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat uw voertuig naar de gewenste locatie wordt door getransporteerd.

Indien het een schade betreft aan een voertuig hebben wij goede contacten met verzekeringsmaatschappijen en kunnen zelfs met onze partners ook de verkoop van het schadevoertuig realiseren. Dit kan online op een veiling en zowel nationaal als internationaal.

Stel je vraag aan de specialist:
Jaron Hooikammer
Operationeel Manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*