...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Hooikammer verzorgt de opslag van failliete boedels. Dit doen we in samenwerking met curatoren of andere professionele partijen die belast zijn met het beheer of veilig stellen van een failliete boedel. We zorgen er bij Hooikammer voor dat de belangrijkste documenten en bezittingen van het bedrijf op een veilige manier worden bewaard totdat de faillissementsprocedure is afgerond.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoe gaat stalling van een failliete boedel in zijn werk?

Het proces van stalling van een failliete boedel kan op verschillende manieren verlopen, afhankelijk van de omstandigheden van het faillissement en de specifieke bezittingen die moeten worden opgeslagen. Over het algemeen zal de curator van het faillissement de belangrijkste bezittingen van het bedrijf inventariseren en deze vervolgens naar de stalling brengen. Dit kan bijvoorbeeld auto of andere voertuigen, kantoorapparatuur en andere waardevolle bezittingen omvatten.

Bij de Hooikammer Groep zorgen we ervoor dat de bezittingen op een veilige manier worden opgeslagen en dat er voldoende organisatie is om ervoor te zorgen dat de bezittingen gemakkelijk te vinden zijn wanneer ze nodig zijn.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Veiling Failliete Boedel

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de bezittingen van het failliete bedrijf te verkopen om de schulden van het bedrijf te kunnen betalen. De Hooikammer Groep maakt gebruik van verschillende online veilingplatforms met daarop veel actieve handelsrelaties om de failliete boedel nationaal en internationaal te veilen. Ook kunnen wij met verschillende veiling partners desgewenst de veiling onder notarieel toezicht laten plaatsvinden. Onze service beperkt zich niet alleen tot auto’s: door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de handling en veilig stellen van complete inboedel en inventarissen.  

De Hooikammer groep is onafhankelijk bij veiling

Het proces van stalling van een failliete boedel kan enige tijd duren, afhankelijk van de omvang van de boedel en de complexiteit van het faillissement. Het is belangrijk er nauw wordt samenwerkt met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het faillissement op een efficiënte en effectieve manier wordt afgehandeld. Een veiling is een openbare verkoop van goederen of eigendommen waarbij de hoogste bieder de goederen of eigendommen koopt.

Veilingen kunnen op verschillende manieren worden gehouden, afhankelijk van het type goederen of eigendommen dat wordt verkocht en de specifieke omstandigheden van de verkoop. De Hooikammer Groep maakt gebruik van verschillende online veilingplatforms met daarop veel actieve handelsrelaties om de failliete boedel nationaal en internationaal te veilen.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Waarom kiezen voor gerechtelijke bewaring bij de Hooikammer Groep?

 1. Veiligheid: Onze opslag is beveiligd om te voorkomen dat boedels die in bewaring zijn gegeven worden gestolen of beschadigd. 
 2. Toegang: Onze opslag is alleen toegankelijk voor personen die toegang moeten hebben tot de zaken die in bewaring zijn gegeven. 
 3. Ruimte: Onze opslag biedt voldoende ruimte om failliete boedels op te slaan. Denk hierbij aan auto’s of machines maar ook is er voldoende ruimte om kleinere zaken, zoals documenten of kunstwerken.
 4. Onderhoud: De opslag in Steenwijk is in 2022 nieuw gebouwd. Goede isolatie, verwarming en verlichting staan garant voor een goede conditionering.
 5. Snelheid: Door de jarenlange ervaring kan de Hooikammer Groep snel optreden en zorgen dat de boedel en/of voertuigen dezelfde dag nog veilig worden gesteld.
 6. Aanspreekpartner: Doordat de Hooikammer Groep het gehele proces zelf uitvoert is het voor de opdrachtgever makkelijk om maar 1 aanspreekpartner in de gehele uitvoering te hebben.
Veel gestelde vragen over failliete boedel
Hoe lang wordt failliete boedel bewaard gebleven?

Bij een inbeslagname van failliete boedel wordt de eigenaar/contactpersoon op de hoogte gesteld van de opslag hier van. Vervolgens wordt overwogen of deze goederen worden opgehaald of op een veiling worden aangeboden. Indien geen gehoor wordt gegeven, worden de goederen minimaal 6 weken opgeslagen.

Is de opslagcentra voor failliete boedel voor iedereen toegankelijk?

De opslag voor failliete boedel is alleen toegankelijk voor personen die toegang moeten hebben tot de zaken die in bewaring zijn gegeven. Bovendien wordt de opslag 24/7 bewaakt d.m.v. beveiliging, alarmsystemen en (infrarood) camerasystemen.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*