...een moment geduld...
Hooikammer auto stalling en auto opslag
Amsterdam, Staphorst en Steenwijk Auto stalling en auto opslag

Wij stallen onder andere voertuigen na berging, maar wij verzorgen ook de auto stalling voor leasemaatschappijen, dealers, veilingbedrijven, fleetowners en garagebedrijven. Dit kunnen wij doen op verschillende plekken in Nederland. Zowel in Staphorst als Steenwijk en ook in Amsterdam. In Steenwijk hebben wij zelfs plaats om meer dan 1000 voertuigen te stallen.

Naast het veilig opslaan van uw voertuigen leveren we ook extra services zoals het wassen, schoonmaken, poetsen, ontstickeren, tot en met de remarketing aan toe.

Auto stalling nodig?

Samenwerken? Wij zijn altijd bereikbaar.

Auto stalling of auto opslag na berging

Wanneer je met pech stil komt te staan langs de weg of wanneer je bij een ongeval betrokken raakt, kunnen wij jouw voertuig bergen en (tijdelijk) stallen. De kosten voor de eerste 3 dagen van stalling worden niet in rekening gebracht, na 3 dagen wordt per dag een vergoeding gevraagd. Uiteraard kunnen wij met onze drie vestigingen in Staphorst, Steenwijk en Amsterdam ook langdurige stalling aanbieden. Wij bieden de garantie voor veilige opslag van jouw voertuigen. Al onze zeer ruime opslagterreinen hebben een verharde bodem, kunnen worden afgesloten en zijn voorzien van camerabeveiliging.

Onze opslagterreinen zijn onder andere geschikt voor:

 • Stallen van nieuwe of gebruikte voertuigen
 • Stallen van motoren
 • Stallen van zwaar materieel
 • Stallen van vrachtwagens en/of bussen

Daarnaast beschikt onze vestiging in Steenwijk over een opslagmogelijkheid voor elektrische voertuigen op ons elektrisch laadplein.

Tijdelijk en langdurige stalling

Wilt u een voertuig, tijdelijk of langdurig, stallen dat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, in de meeste gevallen vinden we hier samen een passende oplossing voor.

Auto stalling en opslag elektrische voertuigen

Met de komst van elektrische voertuigen hebben wij in Steenwijk de beschikking voor stalling van deze voertuigen van een groot elektrisch laadplein. Binnen de nieuwe locatie van de Hooikammer Groep is er ruimte gecreëerd om een bedrijfsmodel te verwezenlijken, welke zoveel mogelijk is afgestemd op disruptieve groene innovaties. Door deze zienswijze is de Hooikammer Groep in staat om naast alle bestaande business units, een totaal nieuwe markt te creëren, waarbij nieuwe bedrijfsmodellen en mobiliteitsconcepten voor stalling ontstaan. In het nieuwe pand van de Hooikammer Groep in Steenwijk is ruimte gecreëerd voor zonnepanelen, terwijl er ook voldoende laadpalen en snellader-mogelijkheden op de locatie geplaatst gaan worden.

Energie- en auto opslag

Grootste uitdaging is de scheve verhouding tussen productie en consumptie van zonne-energie en elektriciteit. Het energienet kan de explosieve groei van het aantal daken met zonnepanelen niet aan. Het beste van twee werelden wordt nu gerealiseerd met de nieuwbouw van het pand in Steenwijk namelijk een zonnepaneel en een accu. Met het MVO-Hooikammer Groep project Integraal Energie Systeem wordt de garantie constante accucapaciteit verwezenlijkt.

Het is wel van groot belang om de grootte van de diverse energie-assets op elkaar af te stemmen. De maximale energie die opgeslagen wordt in de beschikbare batterij moet overeenkomen met de opwek van de zonnepanelen en tevens moet er voldoende energie vrijkomen om ook aan de snelladers te kunnen leveren. Met slimme groene oplossingen hebben we nu een proces gecreëerd waarbij de elektrische voertuigen dus nooit zonder stroom komen te staan tijdens de opslag periode.

Copyright 2022 Hooikammer Groep | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer
  Korte toelichting*