...een moment geduld...
Autostallin Amsterdam, Steenwijk en Staphorst
Amsterdam, Staphorst en Steenwijk Auto stalling en auto opslag

Wij stallen onder andere voertuigen na berging, maar wij verzorgen ook de auto stalling voor leasemaatschappijen, dealers, veilingbedrijven, fleetowners en garagebedrijven. Dit kunnen wij doen op verschillende plekken in Nederland. Zowel in Staphorst als Steenwijk en ook in Amsterdam. In Steenwijk hebben wij zelfs plaats om meer dan 750 voertuigen te stallen.

Naast het veilig opslaan van uw voertuigen leveren we ook extra services zoals het wassen, schoonmaken, poetsen, ontstickeren, tot en met de remarketing aan toe.

Auto stalling nodig?

Samenwerken? Wij zijn altijd bereikbaar.

Auto stalling

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de stallingsmogelijkheden die de Hooikammer Groep biedt, onder ander bij het nieuwe pand in Steenwijk (er kunnen 750 voertuigen gestald worden) maar ook bij de vestigingen in Amsterdam en Staphorst. We kunnen zowel kortstondige als langdurige stalling aanbieden.

Daarnaast kunnen we allerlei fleetservice- processen daarop laten aansluiten.
We bieden de garantie voor een veilige opslag en alle terreinen zijn dan ook afgesloten, voorzien van een verharde bodem en binnenkort ook voorzien van infrarood camerabeveiliging.

Onze opslagterreinen zijn vooral geschikt voor :

 • Stallen van gebruikte voertuigen
 • Stallen van zwaar materieel
 • Stallen van vrachtwagens en/of bussen
 • Stallen van elektrische voertuigen

Voor het stallen van elektrische voertuigen hebben wij de beschikking over een salvagecontainer en binnenkort ook stapelblokken en een watergordijn. Dit om eventueel brandgevaar bij schade voertuigen te voorkomen of adequaat te kunnen reageren. Ook zijn er heftrucks aanwezig om niet rijdbare voertuigen toch op te kunnen slaan.

Tijdelijk en langdurige stalling

Wilt u een voertuig, tijdelijk of langdurig, stallen dat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, in de meeste gevallen vinden we hier samen een passende oplossing voor.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Auto stalling en opslag elektrische voertuigen

Met de komst van elektrische voertuigen hebben wij in Steenwijk de beschikking voor stalling van deze voertuigen van een groot elektrisch laadplein. Binnen de nieuwe locatie van de Hooikammer Groep is er ruimte gecreëerd om een bedrijfsmodel te verwezenlijken, welke zoveel mogelijk is afgestemd op disruptieve groene innovaties. Door deze zienswijze is de Hooikammer Groep in staat om naast alle bestaande business units, een totaal nieuwe markt te creëren, waarbij nieuwe bedrijfsmodellen en mobiliteitsconcepten voor stalling ontstaan. In het nieuwe pand van de Hooikammer Groep in Steenwijk is ruimte gecreëerd voor zonnepanelen, terwijl er ook voldoende laadpalen en snellader-mogelijkheden op de locatie geplaatst gaan worden.

Energie- en auto opslag

Grootste uitdaging is de scheve verhouding tussen productie en consumptie van zonne-energie en elektriciteit. Het energienet kan de explosieve groei van het aantal daken met zonnepanelen niet aan. Het beste van twee werelden wordt nu gerealiseerd met de nieuwbouw van het pand in Steenwijk namelijk een zonnepaneel en een accu. Met het MVO-Hooikammer Groep project Integraal Energie Systeem wordt de garantie constante accucapaciteit verwezenlijkt.

Het is wel van groot belang om de grootte van de diverse energie-assets op elkaar af te stemmen. De maximale energie die opgeslagen wordt in de beschikbare batterij moet overeenkomen met de opwek van de zonnepanelen en tevens moet er voldoende energie vrijkomen om ook aan de snelladers te kunnen leveren. Met slimme groene oplossingen hebben we nu een proces gecreëerd waarbij de elektrische voertuigen dus nooit zonder stroom komen te staan tijdens de opslag periode.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2023 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*