...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Van een regionaal bergingsbedrijf groeide Hooikammer Groep door de jaren heen uit tot een toonaangevende speler binnen de mobiliteitsbranche. Met meer dan 35 man personeel, een zeer breed aanbod aan diensten en een indrukwekkend wagenpark is het een grote organisatie geworden. Maar ondanks de groei van het bedrijf is het altijd een familiebedrijf gebleven, waar de lijnen kort zijn, de benadering persoonlijk en de koffie voor iedereen klaarstaat.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Hooikammer door de jaren heen

In 1972 startte vader Hooikammer al met het bergen van voertuigen. Hij opende naast zijn autosloperij een bergingsbedrijf – destijds het tweede bergingsbedrijf van het land. Inmiddels geeft Jan Berend Hooikammer leiding aan de gehele Hooikammer Groep. Mede door zijn visie en vooral ideeën voor de toekomst over elektrificering van het huidige Nederlandse wagenpark, worden er momenteel binnen de Hooikammer Groep structurele aanpassingen gedaan.

Jan Berend nam in 1999 het stokje van zijn vader over en maakte een vliegende start met het winnen van een aanbesteding en contracteerde zo zijn eerste bergingsregio. Kort daarna volgden de eerste autotransportwagens. In 2010 werd Fidron toegevoegd aan de Hooikammer Groep. Fidron is een zelfstandig opererend bedrijf bij die inbeslagname van voertuigen organiseert.

Jan Berend wil graag ook aan zijn zoons een toekomst geven en zijn bedrijf aanpassen aan de veranderde marktomstandigheden. Want ook zijn credo is; “om duurzaam succesvol te kunnen zijn, moet je jezelf en je organisatie steeds opnieuw uitvinden”.

Toekomst Hooikammer Groep

Zoals een echt familiebedrijf betaamt, is ook de derde generatie Hooikammer volop betrokken binnen het bedrijf. Samen wordt gewerkt aan een visie voor de toekomst. Binnen Hooikammer Groep is ‘stilstaan’ letterlijk en figuurlijk een verboden woord. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden hoe het nog beter, duurzamer, efficiënter en klantvriendelijker kan. Het verder ontzorgen van relaties met duurzame mobiliteitsoplossingen is het credo voor de toekomst.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*