...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De Hooikammer Groep is gespecialiseerd in auto remarketing. Hieronder verstaan we de handling, stalling en verkoop van schadevoertuigen ex-lease voertuigen en in beslag genomen voertuigen.

Door onze jarenlange samenwerking met diverse fleetowners, deurwaarders, curatoren en financiële instellingen hebben we veel ervaring met de remarketing van voertuigen – van transport tot verkoop en alles daartussenin.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Snelle en professionele afhandeling
Onafhankelijke positie in de keuze van het remarketingplatforms
Realtime online inzicht
Full service afgestemd op de wensen van de opdrachtgever

Full-service auto remarketing proces

Onder full-service remarketing verstaan we het gehele proces dat komt kijken tot aan de verkoop of veiling van schadevoertuigen, ex-lease voertuigen of in beslag genomen voertuigen. Dit begint bij het transporteren van het voertuig om deze vervolgens verkoopklaar te maken, eventueel te voorzien van een Audatex schaderapport, te taxeren, inspecteren, en uiteindelijk te verkopen via een onafhankelijk door de opdrachtgever gekozen remarketingplatform en administratieve afhandeling.

Een team van remarketing specialisten staat voor u klaar om u te helpen. We garanderen een snelle en professionele afhandeling en we weten precies hoe we het hoogste rendement uit uw verkoop kunnen halen.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Realtime inzicht Veiling platforms

De Hooikammer Groep maakt gebruik van verschillende online veilingplatforms met daarop veel actieve handelsrelaties om de voertuigen nationaal en internationaal te veilen. Ook kunnen wij met verschillende remarketingpartners desgewenst de veiling onder notarieel toezicht laten plaatsvinden. Onze service beperkt zich niet alleen tot auto’s: door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de handling en veilig stellen van complete inboedel en inventaris. Wij maken dan ook graag van uw wens onze uitdaging.

Om u als opdrachtgever inzicht te geven in de actuele status van uw te verkopen voertuig(en), maken we gebruik van een op maat gemaakt softwarepakket. Hierin worden de te verkopen objecten geregistreerd en kunt u in realtime inzien waar in het remarketing traject het voertuig zich bevindt – snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Onze remarketing activiteiten op basis van de wensen opdrachtgever

Transport: Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren (nationaal en internationaal) van voertuigen in samenwerking met Fidron als het gaat om diensten die betrekking hebben op diensten zoals recovery, opsporingen en veiligstellen voertuigen.

Opslag en Autostalling: Wij beschikken over verharde, afgesloten en met (infrarood) camera beveiligde opslagterreinen om voertuigen op te slaan. Wij zijn in staat om elektrische voertuigen veilig te stallen volgens de wens van de opdrachtgever. Is er sprake van schade bij elektrische voertuigen beschikken wij over salvagecontainers voor veilige stalling.

Reinigen Exterieur: Het voertuig wordt van buiten professioneel gereinigd met onze milieuvriendelijke wasinstallatie.

Reinigen interieur: Het voertuig wordt van binnen grondig gereinigd en eventuele achtergebleven items worden verwijderd.

Opslag van juridische eigendommen: Wij verzorgen desgewenst de opslag en registratie van juridische eigendommen van de opdrachtgever of eigenaar. Dit doen we in daarvoor speciaal afgestemde afgesloten boxen. Na het verstrijken van de juridische termijn voor opslag, kunnen wij in overleg met de opdrachtgever ervoor zorgen dat de roerende eigendommen vernietigd worden.

Inspectie en iname: Het voertuig wordt op professionele wijze geïnspecteerd en er wordt een onafhankelijk inspectierapport afgegeven.

Audatex schaderapport: Wanneer er sprake is van schade aan het ingeleverde voertuig, voorziet Hooikammer Groep op aanvraag ook in het opstellen van een Audatex rapport. Met dit rapport kan schade verhaald worden bij de verzekeraar van het object.

Opstellen veilingrapport: Voor het veilen/verkopen van voertuigen is het mogelijk om door ons een veilingrapport op te laten stellen. Dit rapport wordt volledig afgestemd op de eisen van het desbetreffende veilinghuis.

Onafhankelijk remarketing platformen: De Hooikammer Groep maakt gebruik van verschillende online veilingplatformen met daarop veel actieve handelsrelaties om de voertuigen nationaal en internationaal te veilen. Dit doen wij door het beschikbaar stellen van een online koppeling (API).

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Veel gestelde vragen over remarketing van auto's
Moet ik het interieur van mijn auto zelf reinigen bij verkoop door Hooikammer Automotive?

Nee, dat hoeft niet. Als onderdeel van onze remarketing service reinigt Hooikammer Automotive uw voertuig van binnen en buiten. Eventuele achtergebleven items worden verwijderd en kenmerken die verwijzen naar de vorige eigenaar halen wij weg. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.

Hoe kom ik aan een veilingsrapport?

Voor het veilen van voertuigen is het vaak nodig om een veilingsrapport mee te leveren. Wij stellen graag een veilingsrapport voor u op, volledig afgestemd op de vereisten vanuit uw veiligshuis. Indien gewenst verzenden wij dit rapport direct naar het veilingshuis. Zo ontzorgen wij u volledig bij het veilen van uw voertuig! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*