...een moment geduld...
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De Hooikammer Groep is gespecialiseerd in de handling, stalling en verkoop van schadevoertuigen en in beslag genomen voertuigen.

Door onze jarenlange samenwerking met diverse fleetowners, deurwaarders, curatoren en financiële instellingen hebben we veel ervaring met de remarketing van voertuigen – van transport tot verkoop en alles daartussenin.

Direct contact

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Snelle en professionele afhandeling
Hoogste rendement uit verkoop
Realtime online inzicht
Kostenbeheersing met standaard pakketten

Full-service auto remarketing

Onder full-service remarketing verstaan we het gehele proces dat komt kijken bij de verkoop of veiling van schadevoertuigen of in beslag genomen voertuigen. Dit begint bij het transporteren van het voertuig om deze vervolgens verkoopklaar te maken, eventueel te voorzien van een Audatex schaderapport, te taxeren, inspecteren, en uiteindelijk te verkopen.

Een team van remarketing specialisten staat voor u klaar om u te helpen. We garanderen een snelle en professionele afhandeling en we weten precies hoe we het hoogste rendement uit uw verkoop kunnen halen.

Realtime inzicht Veiling platform

De Hooikammer Groep maakt gebruik van een online veilingplatform met daarop meer dan 1500 actieve handelsrelaties om de voertuigen nationaal en internationaal te veilen. De veiling kan indien gewenst onder notarieel toezicht plaatsvinden. Onze service beperkt zich niet alleen tot auto’s: door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de handling en verkoop van niet-alledaagse of bijzondere voertuigen. Wij maken dan ook graag van uw wens onze uitdaging.

Om u als opdrachtgever inzicht te geven in de actuele status van uw te verkopen voertuig(en), maken we gebruik van een op maat gemaakt softwarepakket. Hierin worden de te verkopen objecten geregistreerd en kunt u in realtime inzien waar in het remarketing traject het voertuig zich bevindt – snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Onze remarketing activiteiten

Reinigen interieur: Het voertuig wordt van binnen grondig gereinigd en eventuele achtergebleven items worden verwijderd.

Reinigen Exterieur: Het voertuig wordt van buiten professioneel gereinigd en op verzoek kunnen kenmerken die verwijzen naar de inbrenger en/of oud-gebruiker worden verwijderd.

Inspectie en iname: Het voertuig wordt op professionele wijze geïnspecteerd en er wordt een inspectierapport afgegeven.

Autodex schaderapport: Wanneer er sprake is van schade aan het ingeleverde voertuig, voorziet Hooikammer Automotive op aanvraag ook in het opstellen van een Audatex rapport. Met dit rapport kan schade verhaald worden bij de verzekeraar van het object.

Opstellen veilingrapport: Voor het veilen/verkopen van voertuigen is het mogelijk om door ons een veilingrapport op te laten stellen. Dit rapport wordt volledig afgestemd op de eisen van het desbetreffende veilinghuis.

Transport: Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren (zowel nationaal als internationaal) van voertuigen ten behoeve van verkoop ondersteunende diensten.

Opslag en Autostalling: Wij beschikken over verharde, afgesloten en met camera beveiligde opslagterreinen om voertuigen op te slaan.

Stel je vraag aan de specialist:
Jean-Paul Hooikammer
Specialist Fleetservices en Calamiteiten support
Copyright 2022 Hooikammer Groep | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*