...een moment geduld...
Wegdekreiniging calamiteitensupport hooikammer
Professionals op en rondom de weg! Incident management & calamiteiten support

Incident management via Hooikammer Calamiteiten Support. Incident Management staat voor een geheel aan daadkrachtige maatregelen om de weg na een incident zo spoedig mogelijk vrij te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de verkeersveiligheid, de behartiging van belangen van mogelijke slachtoffers en de beheersing van de ontstane schade.

Support nodig?

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Meldkamer incidenten 24/7 bereikbaar
Totale regie tussen specialisten en verzekeraars
Professionele en gecertificeerde medewerkers
Snelle en vakkundige ondersteuning

Incident Management op en rondom de weg

Hooikammer Calamiteiten Support schiet te hulp bij allerlei soorten calamiteiten en incidenten op en rondom de weg. Van een gevaarlijke olievlek op de weg tot het beredderen van milieu-incidenten: onze specialisten staan voor u klaar. Omdat spoed vaak geboden is bij calamiteiten, zijn wij 24/7 bereikbaar en kunnen we snel ter plaatse zijn om de situatie op te lossen en ergere problemen te voorkomen. Milieu incidenten en verontreinigen voorkomen is de specialiteit van Hooikammer Calamiteiten Support. Diverse gemeenten, wegbeheerders, verzekeraars en industrieën zijn onder ander onze opdrachtgevers.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Specialisten Calamiteiten Support

Ons team van specialisten (zowel intern als vaste externe specialisten) biedt support bij veel verschillende soorten calamiteiten en milieu gerelateerde incidenten.

Hooikammer Calamiteiten Support biedt assistentie bij de volgende calamiteiten:

 • Opruimen en reinigen van olie-, brandstof- en verfsporen
 • Opruimen en afvoeren van een afgevallen lading
 • Verhelpen van milieudelicten
 • Reinigen van vervuild wegdek
 • Ontruimen woningen en bedrijfspanden
 • Hulp bij problemen rondom wateroverlast
 • Opbergen en afvoeren van schade ontstaan door weeromstandigheden, bijvoorbeeld schade door storm
 • Het wind en waterdicht maken van woningen en bedrijfspanden na een calamiteit of ontruiming
 • Grondsanering
 • Vandalismeschade, bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti
 • Afzetten van wegdelen met incidentschermen bij calamiteiten

Wij nemen de Regie in handen

Hooikammer Calamiteiten Support kan een regiefunctie innemen bij calamiteiten. Dit houdt in dat wij de complete afhandeling van incidenten op ons nemen en eventuele externe specialisten zelf inhuren. Voor de uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u één totaalfactuur. Op deze manier ontzorgen wij onze opdrachtgevers maximaal en zorgen we ervoor dat de gemelde calamiteit snel, professioneel en efficiënt afgehandeld wordt.

Calamiteiten support Electrische Auto

Tijdens de calamiteitenservice werkzaamheden kan het zomaar zijn dat er brandgevaar heerst van een elektrisch voertuig. Hooikammer Groep heeft dit onderkent en de beschikking over specifieke salvagecontainers. Samen met de brandweer kunnen wij voorkomen dat er een milieu ramp ontstaat als een voertuig in de open lucht staat uit te branden. De Salvagecontainer is ontworpen om onder andere beschadigde elektrische voertuigen met een Lithiumbatterij veilig te kunnen vervoeren en meer schade te voorkomen.

De container is voorzien van een hydraulisch uitschuifbare bergingsvloer en verschuifbare lier. Hiermee kunnen naast rolbare, ook beschadigde voertuigen ergonomisch worden geborgen. De waterdompelcontainer of blusbak genoemd zorgt er voor dat het elektrische voertuig ondergedompeld wordt om een herontsteking te voorkomen. De Hooikammer Groep was een van de eerste bedrijven in Nederland die dit salvage proces onderkende en direct tot aanschaf over ging van een aantal salvagecontainers. Inmiddels heeft het bedrijf al voldoende ervaring opgebouwd in samenwerking met de diverse divisies van de brandweer om een specialist te zijn in het dompelproces van elektrische voertuigen.

De voordelen van werken met Hooikammer Calamiteiten Support

 

 • 24/7 bereikbaar
 • Eén vast telefoonnummer voor het melden van incidenten
 • Wij nemen de regie in handen en sturen eventueel externe specialisten aan
 • Indien gewenst regelen wij de afhandeling met verzekeraars of andere betrokken instanties
 • Professionele en gecertificeerde medewerkers
 • Snelle en vakkundige ondersteuning
Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Veelgestelde vragen over Incident management
Hoe gaat Hooikammer Calamiteiten Support om met brandgevaar bij elektrische voertuigen tijdens calamiteitenservice werkzaamheden?

De Hooikammer Groep heeft een aantal salvagecontainers en werken samen met de brandweer om brandgevaar van elektrische voertuigen te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van Hooikammer Calamiteiten Support bij incidenten, en hoe kunnen wij de complete afhandeling verzorgen?

De voordelen zijn onder andere 24/7 bereikbaarheid, één vast telefoonnummer, regiefunctie waarbij we externe specialisten aansturen, en één totaalfactuur voor uitgevoerde werkzaamheden.

Hoe neemt het team van specialisten van Hooikammer Calamiteiten Support de regie in handen bij verschillende calamiteiten?

Hooikammer Calamiteiten Support kan een regiefunctie innemen, waarbij we de complete afhandeling van incidenten op zich nemen en eventuele externe specialisten zelf inhuren.

Waarom is Hooikammer Calamiteiten Support 24/7 bereikbaar en hoe draagt dit bij aan snelle oplossingen bij calamiteiten?

Hooikammer Calamiteiten Support is 24/7 bereikbaar omdat spoed vaak geboden is bij calamiteiten. Dit stelt ons in staat snel ter plaatse te zijn en de situatie op te lossen.

Hoe staat Hooikammer Calamiteiten Support klaar om te helpen bij diverse calamiteiten op en rondom de weg?

Hooikammer Calamiteiten Support biedt hulp bij verschillende calamiteiten, waaronder gevaarlijke olievlekken, milieuproblemen en andere incidenten. We zijn 24/7 bereikbaar voor snelle hulp.

Wat omvat het Incident Management van Hooikammer Calamiteiten Support en hoe dragen ze bij aan het snel vrijmaken van wegen na een incident?

Het Incident Management omvat daadkrachtige maatregelen om wegen na een incident snel vrij te maken, met aandacht voor verkeersveiligheid, belangen van slachtoffers, en beheersing van schade.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*