...een moment geduld...
Fidron Particulier Recherche Bureau voor onderzoek en recovery auto
Fidron particulier recherchebureau Onderzoek en Recovery

Fidron is een particulier recherchebureau.  Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en recovery en hoofdzakelijk actief binnen de automotive branche. Dit betekent dat we voor financierings-, lease-,  verhuur- en verzekeringsmaatschappijen voertuigen, werktuigen, materieel en andere onderpanden opsporen, innemen en veiligstellen. Daarnaast verrichten we onderzoek op het gebied van fraude, diefstal en incasso. We zijn actief in heel Nederland en werken waar nodig ook grensoverschrijdend.

Als particulier recherchebureau beschikken wij over professionele vakkennis en gedegen ervaring op het gebied van onderzoek en recovery. Daarnaast hebben we een sterk netwerk, zowel in binnen- als buitenland. We hebben tientallen jaren ervaring met het opsporen van voertuigcriminaliteit, het opsporen van (gestolen) auto’s en het repatriëren van gestolen voertuigen en werktuigen.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Oplossingsgericht

We benutten álle denkbare contact- en opsporingsmethoden

Landelijke dekking

We zijn in heel Nederland en zelfs daarbuiten actief

24/7 bereikbaar

We gaan direct voor u aan de slag

Vergunning AFM

We incasseren desgewenst openstaande vorderingen

Field Collection: Efficiënt, veilig, discreet en oplossingsgericht

We zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Binnen dat kader benutten we álle denkbare contact- en opsporingsmethoden voor onze opdrachtgevers. Dit doen we efficiënt, veilig, discreet en oplossingsgericht. Dat onze opdrachtgevers deze aanpak waarderen, blijkt uit de jarenlange samenwerking die we met veel van hen hebben. Behalve financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen, rekenen we verzekeraars, banken en curatoren tot onze voornaamste klanten. 

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Onderzoek en recovery

De dienstverlening van ons particuliere recherchebureau is breed. Naast het opsporen en innemen van eigendommen  zijn we sterk in recovery van gestolen voertuigen, diefstal onderzoek, fraudeonderzoek, field collection, ofwel debiteurenbezoek en -onderzoek, het opvolgen van track & trace en het incasseren van openstaande gelden. We zijn hiervoor 24/7 bereikbaar. Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag. Na een eerste onderzoek door onze gespecialiseerde deskresearch professionals gaan, afhankelijk van de situatie, onze onderzoek specialisten aan de slag. We ronden ieder dossier af met een rapportage. Opdrachtgevers kunnen alle dossiers volgen via ons transparante en uitgebreide online informatiesysteem.

Gerechtelijke bewaring en failliete boedel

Bij dreigende faillissementen of als een debiteur niet meer aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen, is het zaak dat er snel geschakeld wordt.
In samenwerking met insolventie- en recovery bedrijf Fidron, is de Hooikammer Groep in staat om snel op de gewenste locatie voertuigen, maar ook boedels, gereedschap, machines e.d. in te nemen en veilig te stellen en daarnaast te transporteren naar het opslagterrein in Steenwijk.

Ook bij civielrechtelijke beslagen kan de rechter beslissen om een bepaalde zaak, zoals bijvoorbeeld een voertuig en/of andere roerende zaken in gerechtelijke bewaring te geven. Dit betekent dat de schuldenaar het feitelijk gebruik van deze zaak tijdelijk niet mag hebben. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er een geschil is over wie het eigendom van de zaak heeft of als de schuldenaar de zaak niet wil afstaan aan de crediteur. De Hooikammer Groep kan bij een civielrechtelijk beslag optreden als gerechtelijk bewaarder wanneer een zaak in gerechtelijke bewaring dient te worden gesteld.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Juiste bevoegdheden

Zoals u van een professional particulier recherchebureau mag verwachten, beschikken wij over de benodigde vergunningen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zo heeft Fidron een uniek Particulier Onderzoeksbureau (POB) nummer en mogen wij door de AFM-vergunning openstaande vorderingen bij consumenten incasseren. Daarvoor werken we uitsluitend met ervaren en geschoolde mensen. Zo zijn alle medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en gescreend door de korpschef van de Nationale Politie. Verder hebben alle onderzoek specialisten het vereiste legitimatiebewijs Particulier Onderzoeker.

Werken aan langdurig partnerships

De missie van Fidron is dat we onze opdrachtgevers maximaal en duurzaam willen ontzorgen. Daarbij zetten we ons in voor langdurige partnerships met onze opdrachtgevers.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Hooikammer Groep

Fidron maakt deel uit van de Hooikammer Groep. Hooikammer Groep staat 24/7 voor u klaar bij autopech, biedt hulp bij alle denkbare calamiteiten op en rondom de weg, transporteert voertuigen door heel Europa, bergt alles wat wielen heeft, vindt maatwerkoplossingen voor stalling & opslag en verzorgt de complete verkoopondersteuning voor voertuigen. Hiermee garanderen we iedere opdrachtgever een passende en professionele oplossing op maat. Doelgericht en samen onderweg naar morgen.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*