...een moment geduld...
Werken bij Hooikammer
Samen doelgericht op weg Werken bij de Hooikammer Groep

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch en toekomstgericht bedrijf? Geweldig, je bent op de juiste plek! Bij de Hooikammer Groep geloven we in het investeren in onze medewerkers, net zoals we investeren in langdurige relaties met onze klanten. Of je nu pas begint of al ervaring hebt, wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons jonge en gedreven team in Steenwijk en/of Staphorst.

Flexibiliteit in werktijden? Geen probleem. Bij ons is deeltijdwerk bespreekbaar en we streven naar een balans die voor zowel jou als voor ons werkt. En terwijl we je een tijdelijk contract bieden om te beginnen, zijn we altijd op zoek naar diegenen die met ons willen groeien, met uitzicht op een vast dienstverband.

Dus, ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van onze familie? Duik dieper in de wereld van de Hooikammer Groep en ontdek waar jouw passies en onze vacatures elkaar kruisen.

 

Werken bij Hooikammer?

Wil jij aan de slag bij de Hooikammer groep? Kijk welke vacature bij jou past en neem dan snel contact met ons, we ontmoeten je graag!

Stel je vraag aan de specialist:
Egge Selles
Operationeel directeur
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*