...een moment geduld...
Lease ondersteuning fleetservices Hooikammer
Private lease ondersteuning

Private lease valt niet meer weg te denken in de huidige mobiliteit ontwikkelingen. Voor een vast bedrag per maand zijn er steeds meer Nederlanders die dit concept omarmt hebben. Dit betekent natuurlijk wel dat er een model nodig is om de retour gekomen voertuigen van de private lease markt goed te kunnen handelen. De berijder ervaart bij leasen veel gemak want behalve het maandelijkse vaste leasetarief zijn ook de verzekering, reparaties doorgaans gedekt en wordt de aanschaf waarde binnen een aantal jaren terugbetaald. Het is een duurzame manier om een auto te kunnen rijden zonder onverwachte kosten tijdens de looptijd van de private lease auto.

Aan het einde van het contract moet de auto worden ingeleverd. Inlevering van de auto wordt nog vaak via de traditioneel geleverde dealer geregeld. Aangezien deze dealer vaak dezelfde types en uitvoeringen op zijn pad krijgt, heeft hij niet altijd de behoefte om de ex-private lease auto terug te kopen. Ook ontbreekt het hem soms aan ruimte om de voertuigen te stallen. Daar heeft Hooikammer fleetservices de oplossing voor.

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Remarketing lease voertuigen
Ondersteuning occasion lease
Groot netwerk websites en veilinghuizen
Fietsen beschikbaar voor Hikers

Remarketing lease voertuigen

Momenteel komen de eerst geleverde private lease voertuigen retour en is het van belang om dit goed te monitoren. Hooikammer Groep heeft hiervoor een aantal oplossingen zowel in Staphorst als in Steenwijk. Met allerlei remarketing processen kunnen we dan zo min mogelijk de private lease auto heen en weer te laten rijden omdat alles onder 1 dak kan plaatsvinden, inname, inspectie, fotograferen, stalling en vooral de remarketing van het retour gekomen private lease voertuig.
Aangezien het steeds vaker voorkomt dat het voertuig weer ingezet wordt voor occasion lease omdat deze aantrekkelijk is vanwege kilometerstand en leeftijd, kunnen we bij Hooikammer Groep dit faciliteren. Deze optie moet natuurlijk wel voldoen aan de stringente eisen van de leasemaatschappij of dealer of financiële instelling.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager

Ondersteuning occasion lease

Door de wet en regelgeving omtrent co2 uitstoot en de leverproblemen van de nieuwe auto’s wordt occasion lease interessant. De beschikbaarheid is groot de komende jaren en steeds meer organisaties leggen zich toe op dit concept. Veelal ontbreekt het deze bedrijven aan ruimte en beschikbare mensen om het inleverproces te kunnen handelen.

Hooikammer Groep voldoet aan alle eisen om dit proces vorm te geven voor deze partijen en kan een efficiënt proces leveren voor private lease en occasion lease. Met de bestaande ICT koppelingen kunnen de voertuigen beschikbaar gemaakt worden op verschillende websites die deze dienst van occasion lease aan bieden. Ook kunnen er aparte kopers groepen aangemaakt worden met de online veilinghuizen indien er toch wordt besloten om de ex- private lease auto aan te bieden in het remarketing kanaal.

Hikers pakken de trein

Voor de hikers biedt Hooikammer Groep in Steenwijk een mooie duurzame oplossing. We stellen namelijk fietsen ter beschikking om vanaf het pand van Steenwijk naar het dichtbij zijnde treinstation te kunnen fietsen. Dit zijn leen-fietsen die door de medewerkers van Hooikammer Groep weer opgehaald worden. De fietsen kunnen dan geplaatst worden in een afsluitbare ruimte bij het station.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*