...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Werk je met internationaal transport, dan kan het soms voorkomen dat één van je vrachtwagens in Letland met pech stil komt te staan. Om ervoor te zorgen dat de lading toch op tijd haar bestemming bereikt, is het zaak dat je voertuig zo snel mogelijk weer de weg op kan. Een sleepdienst voor je vrachtwagen is dan ook onmisbaar in zo?n situatie. Bij Hooikammer kun je overal in Europa en op ieder moment rekenen op professionele hulp langs de weg. In dit artikel leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen in geval van pech met vrachtwagens in Letland.

Vrachtwagen sleepdienst Letland nodig?

Waar je voertuig ook strandt, met onze afsleepdienst voor je vrachtwagen in Letland kun je er zeker van zijn dat je snel en goed geholpen wordt. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor acute meldingen. Onze ervaren bergers zijn vervolgens snel ter plekke om de situatie te beoordelen om op een deskundige manier de vrachtwagen weg te slepen. Hooikammer beschikt over professioneel materieel voor het slepen van vrachtwagens die zwaarder zijn dan 3.500 kg. Met onze sleepdienst voor vrachtwagens zorgen wij ervoor dat je voertuig op veilige en professionele wijze afgevoerd wordt. Ook in het geval van een repatriëring kun je rekenen op onze internationale sleepdienst voor de vrachtwagen. Wij transporteren de vrachtwagen van Letland terug naar Nederland en leveren het vervolgens af op de gewenste locatie, zodat de vrachtwagen snel gerepareerd kan worden. Ondertussen kun jij gebruik maken van een vervangende trekker, zodat je zo weinig mogelijk tijd verliest en je je weg weer snel kunt vervolgen.

Truckberging en sleepdienst Europa Hooikammer

Repatriëring camper Letland

Ga je rondreizen met de camper, dan wil je ook in Letland zeker zijn van professionele hulp in het geval van een pech of schade. Naast hulp bij het bergen of repatriëren van vrachtwagens kun je bij Hooikammer ook terecht voor repatriëring voor je camper. Wij zorgen voor een deskundige en veilige sleepdienst van de camper met speciaal materieel. Vaak dekt de verzekering de kosten van de repatriëring van de camper. In overleg met de verzekering kun jij in korte tijd je weg vervolgen met een gerepareerde camper, of met vervangend vervoer wanneer het nodig is om de camper te repatriëren uit Letland.

De diensten van Hooikammer ? slim, efficiënt, duurzaam

Kies je voor de diensten van Hooikammer, dan kun je rekenen op specialisten met ruime ervaring in het vak. Zij zorgen ervoor dat je voertuig binnen korte tijd en op deskundige wijze afgesleept of gerepatrieerd wordt. Met ons gespecialiseerde materieel kan de berging of repatriëring in Letland altijd veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Onze hulpdienst is bovendien 24/7 bereikbaar. Zo kun je altijd rekenen op hulp van onze specialisten, waar je ook bent in Europa.

Wil je meer weten over de sleepdienst voor vrachtwagens van Hooikammer? Contacteer ons voor meer informatie! Met onze ervaren en gecertificeerde specialisten, gecombineerd met ons moderne materieel hebben we alles in huis om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Vrachtwagen Sleepdienst en pechhulp Hooikammer

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*