...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Het gebeurt dagelijks maar het is vervelend als het jouw bedrijf raakt. Je krijgt een melding dat een van jouw trucks in Utrecht door pech of een ongeval getroffen is en stilstaat aan de kant van de weg. Als bedrijf dat is gespecialiseerd in berging voor auto-, bus en vrachtwagens, maken wij dergelijke situaties dagelijks mee. Onze bergings en sleepdienst voor vrachtwagens staat dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om zowel kleine als grote voertuigen snel en veilig van de weg te halen.

Vrachtwagen sleepdienst Utrecht nodig?

Waar in de Utrecht je vrachtwagen ook strandt, met onze afsleepdienst voor je vrachtwagen in Utrecht kun je er zeker van zijn dat je snel en vakkundig geholpen wordt. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor acute meldingen. Onze ervaren bergingsspecialisten zijn vervolgens snel ter plekke om de situatie te beoordelen en op een deskundige manier een oplossing te bieden. Soms is reparatie op locatie niet mogelijk. Gelukkig hoeven de vrachtwagen en de lading niet langs de kant van de weg te blijven staan. Met behulp van onze moderne bergingsvoertuigen wordt jouw truck naar de gewenste locatie gesleept. Dus voor vrachtwagen berging in Utrecht bel je naar de Hooikammer Autoberging.

vrachtenberging en truckberging Hooikammer

Specialist in berging voor vrachtwagens

Je kunt binnen het bergingswerk en pechhulp onderscheid maken tussen zware en lichte berging. Bij zware berging, zoals voor vrachtwagens, bussen of campers, komt heel wat kijken. Het vereist behoorlijk wat ervaring, kennis en speciale vaardigheden. Het is specialistisch werk waarbij wij ook gebruik maken van ander materieel dan bij een lichte berging. Bij incidenten met zware voertuigen is vaak spoed geboden. Wij zorgen er dan ook voor dat we zo snel mogelijk ter plekke zijn. Onze eerste prioriteit is uiteraard het zo snel mogelijk vrijmaken van de rijbaan en het afvoeren van de vrachtwagen naar een veilige plek. In tweede instantie komt het (door)transport naar een gewenste locatie aan de orde.

Ontwikkelingen in de markt van vrachtwagen berging

Op de Nederlandse wegen komen ieder jaar zo’n 200.000 incidenten voor. Deze zorgen er vaak voor dat de doorstroming van het verkeer geheel of gedeeltelijk wordt belemmerd. Ongevallen, een afgevallen lading en door pech gestrande vrachtwagens en andere voertuigen zijn ook in Utrecht aan de orde van de dag. Als bedrijf dat is gespecialiseerd in truckberging hebben wij de taak om deze voertuigen snel en veilig af te voeren en de weg weer vrij te maken voor het verkeer. Professionaliteit is daarbij een steeds belangrijker factor in onze sector. Hooikammer Autoberging is ook in Utrecht de specialist vrachtwagen berging.

Ongevallen met vrachtwagens steeds sneller afgehandeld

Die professionaliteit blijkt ook uit het feit dat ongevallen en pechhulp met vrachtwagens steeds sneller worden afgehandeld. Dit komt onder meer door de steeds betere samenwerking tussen de servicebedrijven en de wegbeheerders. Zo werden in 2019 maar liefst 56% van de truck bergingen binnen één uur afgehandeld, stelt de jaarrapportage 2019 van de Stichting Incident Management Vrachtauto?s (STIMVA) vast. In 2016 was dit percentage nog 49%.

Vrachtwagen berging Utrecht nodig? Op Hooikammer autoberging kun je altijd rekenen! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vrachtwagen Sleepdienst en pechhulp Hooikammer

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*