...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Met een toewijding en passie voor het vak hebben de chauffeurs van de Hooikammer Groep zich afgelopen jaar bewezen als een onmisbare schakel in de wereld van berging en transport. Maar wat maakt de Hooikammer Groep zo bijzonder?  Ontdek de belangrijke rol van onze mensen op de landelijke dag van de vrachtwagenchauffeur.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Berging; "Als snelheid en veiligheid noodzakelijk is"

Bij de Hooikammer Groep wordt berging niet simpelweg gezien als een taak, maar levert het een bijdrage aan de doorstroming en veiligheid op de Nederlandse wegen. Het bergingsteam beschikt over de juiste expertise en geavanceerde apparatuur om zelfs de meest uitdagende bergingsoperaties tot een succesvol einde te brengen. Of het nu gaat om een gestrande vrachtwagen op een afgelegen snelweg of een gestrand voertuig op onherbergzaam terrein, de Hooikammer Groep heeft hier altijd een passende oplossing.

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Een eerbetoon aan alle collega chauffeurs

14 december is landelijk uitgeroepen tot de dag van vrachtwagenchauffeurs. De Hooikammer Groep wil dan ook de collega’s die dagelijks te maken hebben met bergingsoperaties extra in het zonnetje zetten. Deze collega’s moeten vaak onder zware omstandigheden hun werk verrichten. Dit met het gezamenlijke doel om de wegen zo snel mogelijk weer vrij en veilig te maken voor iedereen.

Dit maakt de Hooikammer Groep tot een unieke organisatie omdat onze chauffeurs en bergers weten wat het betekent om te handelen wanneer het er echt toe doet.

In een wereld waarin snelheid en effici├źntie vaak de boventoon voeren, weet de Hooikammer Groep het menselijke aspect te behouden. Dit betekent dat bij elke operatie niet alleen het voertuig geborgen wordt, maar onze mensen ook oog hebben voor de situatie van het slachtoffer.

 

De Hooikammer Groep

De divisie autoberging, vrachtwagenberging en pechhulp van De Hooikammer Groep is niet zomaar een onderdeel van het bergingsbedrijf. Maar dankzij het specialisme en de van toewijding van onze chauffeurs kunnen wij 24/7 de juiste hulpverlening bieden.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*