...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

In de komende periode zullen acht nieuwe voertuigen aan ons wagenpark worden toegevoegd. Deze uitbreiding bestaat uit een divers aanbod: een 4×4 bergingsvoertuig, twee 2-laders, een 3-lader, een losse trekker gecombineerd met een 6-lader autotransport oplegger, en een nieuwe Tijhof aanhangwagen. Deze toevoegingen zijn zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten en zullen onze capaciteit voor eerste berging, doortransport, en het transport naar onze afdeling FleetServices in Steenwijk aanzienlijk verhogen.

Onze investering in dit nieuwe materieel laat onze ambitie zien om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen volledig te ontzorgen. Daarnaast is deze stap ook belangrijk van onze inzet op duurzaamheid en innovatie binnen de transportsector.

Naast de huidige uitbreiding, zijn wij ook bezig met de ontwikkeling van een 4-assig zwaar bergingsvoertuig, dat momenteel in eigen beheer wordt opgebouwd. We kijken ernaar uit om binnenkort meer over de voortgang van dit project te delen.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*