...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Inmiddels hebben we bij de bergingsafdeling van de Hooikammer Groep een nieuwe collega mogen begroeten, Patrick Croezen. Zijn enthousiasme en toewijding zijn al duidelijk merkbaar en we zijn verheugd hem in ons team te hebben. Natuurlijk heeft de redactie van deze website Patrick een aantal vragen gesteld om zich nader aan u voor te stellen:

Patrick, vertel eens, wat is jouw nieuwe rol bij Hooikammer Groep? Patrick: Dankjewel voor het warme welkom! Ik ben aangenomen als Planner/Centralist, maar ik zal ook deeltijd aan de slag gaan als bergingschauffeur, wat een mooie afwisseling biedt naast mijn hoofdtaak.

Hoe ziet jouw werkweek eruit? Patrick: Ik ben er 5 dagen per week voor het team. Daarnaast voel ik de verantwoordelijkheid om in de avonden, nachten en weekenden telefoondiensten te draaien. Ik wil er zijn wanneer het team me nodig heeft.

Elke job heeft zijn uitdagingen. Wat zie jij als de jouwe? Patrick: Dat klopt! Wat mij boeit aan deze rol is de constante dynamiek. De variatie in taken vereist steeds een andere aanpak. Het snelle schakelen en korte lijnen houden me scherp en maken elke dag uniek.

Je had waarschijnlijk meerdere opties. Waarom koos je voor Hooikammer Groep? Patrick: Dat is een mooie vraag. Ik kende Hooikammer Groep al vanuit mijn tijd bij Oegema. Wat me aantrok, is dat het een hecht familiebedrijf is. Ik waardeer de korte communicatielijnen en de positieve uitstraling van het wagenpark. Na enkele gesprekken en meeloopdagen voelde het als de juiste stap voor mij.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Patrick Croezen

Wat hoop je toe te voegen aan het Hooikammer team? Patrick: Ik wil vooral een positieve bijdrage leveren. Door mijn ervaring en enthousiasme hoop ik verdere groei en ontwikkeling binnen het bedrijf te stimuleren, zowel individueel als samen met mijn collega’s.

Patrick, waarom denk je dat jij specifiek voor deze rol bent gekozen? Patrick: Ik breng een mix van ervaring en passie. Mijn kennis in planning, de aansturing van chauffeurs en mijn intrinsieke motivatie om mensen te helpen geven me vertrouwen in deze rol. Daarnaast heb ik zelf ook gereden, wat zeker van pas komt in deze sector.

Ik ben nieuwsgierig naar jou als persoon. Kun je iets meer vertellen over je achtergrond? Patrick: Natuurlijk! Ik ben 33 en woon in het gezellige Gramsbergen. Thuis ben ik de trotse vader van twee geweldige kinderen. Mijn vriendin, afkomstig uit Staphorst, is mijn steun en toeverlaat. Eerder heb ik 18 jaar bij Oegema Transport gewerkt, een periode waarin ik veel heb geleerd en ben gegroeid.

En jouw passie voor de weg, hoe zit dat? Patrick: Ik heb altijd een fascinatie gehad voor bergingswerk. Met een CE Rijbewijs op zak kijk ik er naar uit om zowel achter het bureau als op de weg actief te zijn.

Welkom bij het team, Patrick! We zijn blij je aan boord te hebben. Patrick: Heel erg bedankt! Ik kan niet wachten om samen mooie resultaten te boeken.

Stel je vraag aan de specialist:
Gerhard Prent
Sales & Marketing Manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*