...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De Hooikammer Groep ken je waarschijnlijk van onze opvallende bergingsvoertuigen die dag en nacht klaarstaan om gestrande automobilisten te helpen. Maar de Hooikammer Groep is veel meer dan dat. We zijn van origine een familiebedrijf met een breed pakket aan diensten voor de mobiliteitssector. Bovendien is Hooikammer Groep een flexibele, toekomstgerichte organisatie die niet alleen streeft naar zakelijk succes, maar ook naar duurzame relaties met onze klanten én onze medewerkers.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Collega’s gezocht

Hooikammer Groep groeit hard. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die willen helpen onze groei vorm te geven, en die net zo enthousiast zijn over ons bedrijf als wij. We zijn vooral op zoek naar teamspelers die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor onze klanten. Bij de Hooikammer Groep geloven we namelijk dat de kracht van ons bedrijf ligt in de mensen die er werken. Daarom zijn we constant op zoek naar talent dat ons kan versterken en onze visie deelt. Dit zijn enkele functies die we hebben:

Sales medewerkers buitendienst

Als sales medewerker in de buitendienst ben je het gezicht van ons bedrijf naar de klanten toe, zoals leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het uitbreiden van je zakelijke netwerk. Je bent een echte relatiebouwer, die met enthousiasme ons productaanbod presenteert en de behoeften van de klant feilloos weet te vertalen naar passende oplossingen. Met jouw commerciële drive en overtuigingskracht weet je onze klanten te inspireren en aan ons te binden.

Autowassers en autopoetsers

Ook zijn we op zoek naar enthousiaste autowassers en autopoetsers. In deze leuke baan ben je verantwoordelijk voor het wassen, reinigen en poetsen van voertuigen op een professionele manier. Je maakt de auto’s verkoopklaar zodat we ze kunnen fotograferen en aanbieden aan ons netwerk van kopers. Je moet voor dit werk een beetje autogek zijn en het leuk vinden om auto’s er van binnen en van buiten weer tiptop uit te laten zien. Je bent trots op het resultaat van je werk en streeft altijd naar perfectie. Want jouw werk is het visitekaartje van Hooikammer Groep!

Over de Hooikammer Groep

Bij de Hooikammer Groep streven we naar een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen, zodat elke medewerker zich gewaardeerd en gesteund voelt in zijn of haar werk. Je komt te werken bij een familiebedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral een heel leuk team van ongeveer 35 medewerkers waar collegialiteit en klanttevredenheid centraal staan. Herken je jezelf hierin en denk je dat je past binnen ons bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op een van onze vacatures. Schrijf een onderbouwde sollicitatie voorzien van je C.V. naar Egge Seles en/of Jean-Paul Hooikammer op e-mail Egge@hooikammergroep.nl en Jeanpaul@hooikammergroep.nl

Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor de Hooikammer Groep!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*