...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Elk jaar zijn er in Nederland vele civielrechtelijke inbeslagnames. Deze inbeslagnames vinden plaats in opdracht van verschillende opdrachtgevers, waaronder de advocatuur. Bij die in beslagnames gaat het in veel gevallen om allerhande voertuigen, inclusief een aanzienlijk percentage (bestel)auto’s.

Hooikammer Groep beschikt over de juiste faciliteiten, kennis en kunde om u te ondersteunen in het uitvoeren van de inbeslagname, de opslag van het voertuig en eventuele verkoop aan derden.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Auto stalling

Een voertuig dat in beslag is genomen dient allereerst opgeslagen te worden. Vaak is het vinden van de juiste locatie hiervoor een grote uitdaging. Want waar kan je veilig een voertuig stallen met een waarde van wellicht duizenden of tienduizenden euro’s, in de geruststellende gedachte dat niemand er met de auto vandoor gaat of beschadigt?

Stalling voor meer dan 750 voertuigen, ook elektrisch

Hooikammer Groep beschikt over meerdere locaties waar wij in opdracht van onze klanten honderden voertuigen kunnen stallen. Onze nieuwe locatie in Steenwijk, waar we zelfs plaats hebben voor meer dan 750 voertuigen, is hiervoor speciaal ontworpen en ingericht en voldoet aan alle wettelijke eisen die worden verbonden aan voertuigstallingen. Zo voldoet de opslag aan de hoogste beveiligingseisen, inclusief automatische toegangshekken, infrarood beveiliging en een uitgebreid camerasysteem. De opslag is ook geschikt voor elektrische auto’s en alleen bevoegde personen hebben na toestemming toegang tot de opslag.

Uitgebreide inspectie

Op uw verzoek voert Hooikammer Groep een inspectie uit van het voertuig. Van deze inspectie ontvangt u een inspectierapport. Dit uitgebreide inspectierapport van Hooikammer Groep geeft u duidelijkheid over de conditie van de auto. Zo ziet u in één oogopslag of er gebruikssporen zijn, schade of andere bijzonderheden. Bij schade stellen we desgewenst ook een Audatex-schaderapport op. Hiermee kunt u de schade eventueel claimen bij de verzekeraar van de auto.

Uitvoeren van spotrepair

In samenwerking met externe partijen kunt u eventuele kleine schades (denk aan een kras of een deuk) laten repareren op onze locatie in Steenwijk. Het voordeel hiervan is dat de auto niet verplaatst hoeft te worden naar bijvoorbeeld een schadebedrijf, maar ter plekke kan worden gerepareerd en eventueel verder kan worden klaargemaakt voor verkoop.

Remarketing voor maximaal rendement

Dit is wellicht het belangrijkste onderdeel van onze fleetservices: de verkoop van voertuigen voor maximaal rendement. Zeker wanneer er sprake is van een faillissement en schuldeisers betaald dienen te worden, kan de juiste remarketinginspanning het beste resultaat behalen.

Hooikammer Groep beschikt over een breed netwerk van veilinghuizen en kan als onafhankelijke partij elk voertuig aanbieden bij het veilinghuis naar wens. Zo haalt u het maximale rendement uit de verkoop. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende diensten zoals het wassen, schoonmaken, poetsen en ontstickeren van auto’s voordat deze ter verkoop worden aangeboden.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*