...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De inbeslagname van een voertuig is voor betrokkenen vaak een emotionele gebeurtenis. Snelheid van handelen en integriteit van externe partijen is geboden. Hooikammer Groep is uw partner bij civielrechtelijke beslagen.

 


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Civielrechtelijk beslag is onze core business

De Hooikammer Groep is volledig toegerust om in opdracht van gerechtsdeurwaarders gerechtelijke innames uit te voeren. Sterker nog: het ondersteunen van deurwaarders in het uitvoeren van hun werk is onze core business. We beschikken hiervoor over alle benodigde kennis, kunde, faciliteiten en middelen.

Transport met korte responstijden

De Hooikammer Groep kan bij een civielrechtelijk beslag snel optreden als gerechtelijk bewaarder. We hanteren daarbij zeer korte responstijden. Om de beste dienstverlening te garanderen werkt Hooikammer Groep in Europa samen met 150 transportbedrijven, waarvan 60 partners in Nederland. Onze partners kunnen binnen 30 minuten tot maximaal 45 minuten ter plaatse zijn voor het transport van een voertuig naar de locatie van de partner, of naar onze hoofdlocatie in Steenwijk. Deze landelijke dekking garandeert dat u altijd snel wordt geholpen. Ook kunnen onze 60 partners fungeren als inleverlocatie, waar betrokkenen zelf terecht kunnen voor het inleveren van een voertuig.

Specialist in gerechtelijke bewaring

Hooikammer ontzorgt u als gerechtelijk bewaarder door het volledige traject van inname, transport en opslag uit handen te nemen. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het beheren van voertuigen of andere zaken (denk aan machines of andere inboedel) die door de rechter in gerechtelijke bewaring zijn gegeven. Hooikammer Groep is dan verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van de zaak totdat de rechter er een uitspraak over doet.

Hoogste beveiligingseisen

Hooikammer Groep staat garant voor de veilige opslag van in beslag genomen goederen. Onze nieuwe locatie in Steenwijk is hiervoor ontworpen en ingericht, en voldoet aan alle wettelijke eisen die hieraan worden gesteld. Zo voldoet de opslag aan de hoogste beveiligingseisen, inclusief automatische toegangshekken, infrarood beveiliging en een uitgebreid camerasysteem. In aanvulling daarop kunnen wij u desgewenst voorzien van een rapportage over de in bewaring gestelde goederen, en in welke staat het zich bevindt.

Verkoopklaar maken

Na inname, transport en opslag kan Hooikammer Groep u verder ontzorgen met het verkoopklaar maken en verkopen van het betreffende voertuig. Dit houdt onder andere in dat we het voertuig inspecteren, ontstickeren, wassen en reinigen. Ook de opslag van gevonden voorwerpen behoort tot de service die wij verlenen.

Verkoop

Hooikammer Groep is tot slot een onafhankelijke partij in de verkoop van het voertuig. Hiertoe bieden wij het voertuig aan bij een autoveilingplatform naar wens van de deurwaarder. Als spin in het web onderhoudt Hooikammer nauwe banden met alle veilinghuizen. Dit betekent dat we niet alleen in staat zijn voertuigen ter verkoop aan te bieden, maar bijvoorbeeld ook machines, aanhangers, caravans en dergelijke. Dit doen wij met als doel voor u het hoogste rendement te behalen. We werken onder andere samen voor goederen en machines die inbeslag zijn genomen met het gerenommeerde veilinghuis Troostwijk in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*