...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Bij Automotive remarketing denkt men vaak alleen aan de verkoop van occasions, oftewel het op de markt brengen van voertuigen, die het einde van hun vaste looptijd hebben bereikt. Het betreft vaak voertuigen, die uit de lease, fleet of verhuur komen. De definitie van het remarketing proces kan soms eenvoudig lijken, terwijl de uitvoering vaak veel complexer is. Hooikammer Groep heeft niet als doel om de verkoop van deze voertuigen uit te voeren maar wil graag ontzorgen in het gehele proces vóór de verkoop. Het is ook daarom dat de Hooikammer groep een onafhankelijke positie inneemt in de keuze van bijvoorbeeld het desbetreffende veilingplatform. De opdrachtgever zelf bepaalt waar het voertuig uiteindelijk verkocht dient te worden, nadat het gehele proces is afgerond.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Sterke positie als remarketingpartner

Het sales gedeelte in het remarketingproces draait om grote getallen. In 2022 zijn ruim 312.000 nieuwe auto’s verkocht in Nederland. Ongeveer 60 procent daarvan is een leaseauto, bijna 190.000 exemplaren dus. Al deze auto’s komen na enkele jaren terug naar de leasemaatschappij om verkocht te worden. Daarbij komen elk jaar ook nog de voertuigen uit andere kanalen, waaronder de verhuur en de fleets. Een andere tak is de remarketing van schadevoertuigen en in beslag genomen voertuigen, waar Hooikammer een bijzonder sterke positie inneemt. 

Efficiënte verkoop met het hoogste rendement

Remarketing kent dus een uitgebreide logistiek, met veel handelingen. Het uiteindelijke doel is om voertuigen zo efficiënt mogelijk en tegen de hoogst mogelijke opbrengst te verkopen.    Zeker wanneer het gaat om tientallen of zelfs honderden voertuigen is hiermee een aanzienlijk kapitaal gemoeid, en is het zaak hiervoor een professionele partner in te schakelen die u hierbij volledig kan ontzorgen. Hooikammer Groep is zo’n partner.

Volledige ontzorging van het complete remarketingtraject

Ik zoek een remarketingpartner. Wat kan Hooikammer Groep voor mij betekenen? In het kort kunnen wij u volledig ontzorgen door het complete remarketingtraject over te nemen.

Dit zijn de logistieke stappen die wij uitvoeren:

Transport, stalling en opslag

Hooikammer Groep komt naar u toe. We beschikken over een uniek samenwerkingsverband met maar liefst 60 bergings- en transportbedrijven In Nederland om voertuigen in heel Nederland (en daarbuiten) op te halen. Dit geldt ook voor schadevoertuigen en innames op locatie. Hierna worden de voertuigen gestald op ons bewaakte terrein in Steenwijk of op een van de andere locaties van Hooikammer Groep. Achtergebleven bezittingen bij bijvoorbeeld gerechtelijke deurwaarde- innames stellen we desgewenst veilig. Eigendommen die zijn achtergelaten, bewaren we in afgesloten boxen.

Voertuig reinigen

Uw voertuigen zijn onze zorg. We stallen de voertuigen niet alleen veilig achter slot en grendel, we geven ze ook de nodige aandacht om ze verkoopklaar te maken. Dat betekent dat alle voertuigen grondig worden gewassen in onze milieuvriendelijke wasstraat, en dat we het interieur reinigen met professionele reinigingsmiddelen. Elk voertuig is zo weer klaar voor de volgende bestuurder!

Voertuig inspectie

We brengen elk voertuig in kaart. Wat is de staat van het voertuig? Zijn er gebruikssporen? Is er schade? Het uitgebreide inspectierapport van Hooikammer Groep geeft u duidelijkheid over de conditie van het voertuig. We kunnen op elke inspectie-tooling een inspectierapport opstellen. Bij schade stellen we desgewenst ook een Audatex-schaderapport op. Hiermee kunt u de schade claimen bij de verzekeraar van het voertuig.

Veiling Rapport en verkoop

Snel en efficiënt uw voertuigen verkopen dankzij ons veilingrapport. Dit rapport stellen we voor u op en is altijd afgestemd op de wensen van het betreffende veilinghuis. Hierdoor kan het voertuig snel worden aangemeld bij de verschillende online veilingplatforms waar we mee samenwerken. U profiteert van een efficiënt proces, korte doorlooptijden en een snelle verkoopopbrengst. De Hooikammer Groep blijft dus een onafhankelijke partner in de keuze van het uiteindelijke veilingplatform maar excelleert in het gehele proces daarvoor.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*