...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Vanaf 1 februari 2023 komt John Engels (46) het salesteam van de Hooikammer Groep versterken in de functie van business development manager. Engels wordt in de nieuwe functie verantwoordelijk voor het uitvoeren van de sales-strategie van de Hooikammer Groep en Fidron, het verkennen van de markt en het uitbreiden van de klantengroep. Daarnaast gaat hij bijdragen aan de ambitie van de Hooikammer Groep om meer bekendheid in de markt te verkrijgen. Dit gericht op de recovery activiteiten van Fidron en de synergie tussen de andere divisies van de Hooikammer Groep.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

John Engels: een goede bekende in de Automotive branche

John Engels is een goede bekende in de Automotive branche en neemt een schat aan ervaring mee. Eerder vervulde hij een salesfunctie bij AutoProff Nederland en was daarvoor werkzaam bij SCL Rotterdam, BCA, FleetSelect en Autodata Nederland.

Engels vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan de ambities van de Hooikammer Groep om een toonaangevende speler binnen de Automotive branche te worden. Dit vooral met een aantal “niche producten” om de klanten volledig te kunnen ontzorgen.

 

Vernieuwde samenwerking met unieke propositie

Daarnaast wordt Engels weer herenigd met twee oude bekenden, waar hij al eerder mee heeft samen gewerkt. Zowel met Egge Selles als met Gerhard Prent is hij eerder succesvol geweest bij verschillende andere bedrijven binnen de Automotive branche.

Gerhard Prent en Egge Selles zijn dan ook zeer verheugd over de vernieuwde samenwerking met Engels. “Het is mooi dat we als Hooikammer Groep zo’n ervaren sales man als John hebben mogen aanstellen en de positie die hij gaat vervullen past hem ook erg goed. John heeft talent voor relatiebeheer en zet de klant te allen tijde op de eerste plaats. We hebben een unieke propositie aan de markt te bieden met onze specifieke diensten”, aldus Prent.

De doelgroepen die Engels in zijn portefeuille krijgt zijn onder meer dealerholdingen, verzekeraars, leasemaatschappijen, importeurs en financiële instellingen.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*