...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Hooikammer Groep gaat samenwerken met online autoveiling AutodealerXL en remarketingplatform 2trde. Hooikammer zal voor beide automotive bedrijven de fleetservice activiteiten verzorgen.

AutodealerXL is een online veilinghuis voor merkdealers, merkspecialisten en universele autobedrijven. In de veilingen biedt AutodealerXL dagelijks keus uit tientallen gebruikte voertuigen. Het veilinghuis selecteert daarbij het beste aanbod dat voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Dit aanbod is afkomstig van particulieren die via de site AutoDealsXL hun auto te koop aanbieden. Dankzij de nieuwe integratie met 2trde, beschikt AutodealerXL nu ook over een ruim internationaal B2B aanbod. In totaal maken in Nederland 1500 erkende autobedrijven gebruik van de veilingen van AutodealerXL.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Multi-channel remarketing

Het Duitse bedrijf 2trde expandeerde vorig jaar naar Oostenrijk en Nederland. 2trde is reeds 5 jaar succesvol met de eigen ontwikkeling van het gelijknamige multi-channel remarketing platform voor Europese autoveilingen. ‘’We zijn verheugd met het nieuwe partnerschap tussen 2trde – AutodealerXL – Hooikammer.

Hiermee aggregeren we het eerste veilingplatform in Nederland en de achtste in Europa. Daarmee kunnen we nieuwe koopkracht toevoegen aan het toenemende internationale aanbod van voertuigen’’, aldus Jeroen Kamer van 2trde Nederland. Hooikammer neemt hier een onmisbare operationele rol in deze samenwerking.

Onafhankelijke positie

We zijn er bij Hooikammer Groep trots op dat AutodealerXL en 2trde hun vertrouwen hebben uitgesproken in ons bedrijf, en dat we als partner gaan optreden voor de fleetservices van de te veilen voertuigen. De activiteiten die Hooikammer zal uitvoeren bestaan onder meer uit het transporteren, inspecteren en stallen van voertuigen, alsmede het verkoop klaar maken door de voertuigen professioneel te reinigen en poetsen.

Deze samenwerking past prima in de onafhankelijke positie die de Hooikammer Groep inneemt. Met het nieuwe partnerschap springt Hooikammer in op een groeiende behoefte bij automotive organisaties aan het ontzorgen van het gehele fleetservice-proces, waarbij het veilingproces dan tot de corebusiness van de partner behoort. We werken geheel passend binnen de filosofie van onze beide nieuwe partners: snel, efficiënt en tegen maximale opbrengst.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*