...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Hooikammer Groep en online veilinghuis Biddo gaan samenwerken. Hooikammer is geselecteerd als partner voor het uitvoeren van de remarketingactiviteiten voor Biddo. Dit maakt Biddo vandaag bekend.

Op het online platform van Biddo kunnen autobedrijven auto’s kopen en verkopen. Sinds 2021 ontzorgt Biddo autobedrijven nog meer door het volledige remarketingproces gecentraliseerd af te handelen. Het proces om de voertuigen veilinggereed te maken zal nu door Hooikammer Groep worden afgehandeld. “De komst van Biddo bevestigt eens te meer dat we bij Hooikammer Groep tegemoetkomen aan de vraag in de markt, als het gaat om alle voorbereidende fleetservice-activiteiten voor veilingplatforms” laat sales en marketingmanager Gerhard Prent weten. “We zijn erg trots op deze samenwerking met Biddo en zijn ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.”


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Perfecte partner

Biddo is partner op het gebied van taxaties van inruilauto’s en heeft inmiddels vele dealerholdings als klant. Via het Biddo platform worden voertuigen getaxeerd en middels een veiling verhandeld. Alle te veilen voertuigen van Biddo worden allemaal door Hooikammer ingenomen, gewassen, ontstickert, geinspecteerd en klaar gemaakt voor de veiling. Ook het afvoertransport neemt Hooikammer voor haar rekening.

Raymond Kieft, directeur wholesale van Biddo laat weten: “Hooikammer Groep is voor ons de perfecte partner om de remarketing van voertuigen aan uit te besteden. Een gedegen familiebedrijf waar kwaliteit nog met een hoofdletter K wordt geschreven en waar we goede afspraken mee kunnen maken. Deze deal stelt ons in staat verder te groeien met onze veilingactiviteiten, in de wetenschap dat we de steun hebben van Hooikammer Groep voor het veiling klaar maken van de voertuigen.”

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*