...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Remarketing van voertuigen is een complexe workflow en omvat veel meer disciplines dan veel mensen denken. Dit maakt remarketing een echt vak. Hooikammer Groep helpt u om dit vak beter uit te oefenen door processen te automatiseren en real-time inzichtelijk te maken.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Meer dan lease

Bij automotive remarketing denken we meestal aan de verkoop van auto’s die uit de lease lopen. Dat proces ziet er dan ongeveer zo uit: de auto wordt ingeleverd, schoongemaakt en naar het veilinghuis gebracht. Dat beeld klopt wel, maar het is een erg simpele weergave en slechts een deel van het complete plaatje. 

Enorm scala aan voertuigen in de remarketing

Elke week worden er bijvoorbeeld ook honderden auto’s ingenomen door lease- en verhuurmaatschappijen. Vaak vanwege betalingsachterstanden, maar ook om talloze andere redenen. Daarnaast komen voertuigen in een remarketingtraject na faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Een andere groep betreft de opsporing en inname van voertuigen na diefstal, of auto’s die om andere redenen in beslag zijn genomen. En dan hebben we nog de remarketing voor retail- en wholesale opdrachtgevers. Kortom: er is een enorm scala aan auto’s, bestelwagens, trucks en andere voertuigen die op allerlei manieren in de remarketing terechtkomen.

Antwoord op al uw vragen

Voor elk van die groepen, en soms zelfs per voertuig, is het remarketingtraject weer anders. Hoe hou je als leasemaatschappij, verhuurder of verzekeraar het overzicht? Wat gebeurt er met die gestolen auto die is teruggevonden? Hoe verkopen we die schadeauto op de beste manier? Welke veiling levert het hoogste rendement? Hooikammer Groep heeft het antwoord op al uw vragen en kan u volledig ontzorgen in het remarketingproces van elk voertuig. Dit omvat de complete workflow: van inname tot reiniging en poetsen, en van spotrepair tot stalling alsmede het opstellen van een schaderapport en inspectierapport. Vanuit de onafhankelijke positie die de Hooikammer Groep inneemt, kunnen we in de laatste fase de auto in overleg aanbieden bij een erkend veilingplatform voor het hoogste rendement.

Optimale ondersteuning in uw eigen remarketingactiviteiten

Om u optimaal te ondersteunen in uw eigen remarketingactiviteiten, en het werk overzichtelijk te maken, heeft u bij Hooikammer Groep real-time inzicht in het remarketingtraject van uw eigen voertuigen. Hiervoor gebruiken we een intelligent online volgsysteem. Zo ziet u in één oogopslag of een auto al is binnengekomen op onze hoofdlocatie in Steenwijk, of in Amsterdam of Staphorst. Daarna kunt u de volgende fase in de workflow kiezen.

Uw remarketing online volgen

Ook alle stappen daarna zijn direct te volgen, tot en met het verkoopklaar maken en in overleg inbrengen in een autoveiling naar keuze. Deze werkwijze helpt om uw eigen activiteiten af te stemmen op het remarketingproces van uw auto’s, zodat werkzaamheden slimmer en efficiënter worden ingericht. En dat levert een aanzienlijke besparing in tijd en geld!

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*