...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

In het laatste nummer van automotive eindejaarsspecial worden Wilroy van Dijk en Jan Berend Hooikammer geïnterviewd door de redactie over de ambities van Fidron en de Hooikammer Groep. Lees hier het hele interview:

Hooikammer en Fidron. Twee ondernemingen die elkaar gevonden hebben in de wereld van het opsporen, innemen en veiligstellen van voertuigen. Fidron is een particulier recherchebureau en Hooikammer de onderneming die de voertuigen ophaalt en aflevert. Een wereld waar precisie, doortastende communicatie en snel handelen de norm is. Kortom: topsport!


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Veel ervaring

Fidron is een particulier recherchebureau en eigendom van Jan Berend Hooikammer “Zo heeft Fidron een uniek Particulier Onderzoeksbureau (POB) nummer en mogen wij door de AFM-vergunning openstaande vorderingen bij consumenten incasseren. Daarvoor werken we uitsluitend met ervaren en geschoolde mensen. Zo zijn alle veertien medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en gescreend door de korpschef van de Nationale Politie.

Verder hebben alle onderzoekspecialisten het vereiste legitimatiebewijs ‘Particulier Onderzoeker’ “, aldus Wilroy van Dijk, die toelicht: “Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en in het innemen van objecten die niet meer betaald worden, en ook niet vrijwillig ingeleverd worden. Als particulier recherchebureau beschikken wij over professionele vakkennis en hebben veel ervaring op het gebied van onderzoek en recovery.”

Sterk netwerk

“Daarnaast hebben we een sterk netwerk, zowel in binnen- als buitenland. We hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van voertuigcriminaliteit, het opsporen van (gestolen) auto’s en het repatriëren van gestolen voertuigen en werktuigen.  Ook qua incasso gaat het vaak om hoge bedragen, wat anders gewoon verlies voor de leasemaatschappijen zou kunnen betekenen.

Onze kracht is dat we de wens van de leasemaatschappijen, banken en verzekeringsmaatschappijen om snel te handelen dagelijks invullen en vervolgens voeren we de hele reeks van erop volgende handelingen uit.

Snel handelen

Jan Berend Hooikammer vult aan: “We nemen de auto zo snel als mogelijk in en kunnen dan faciliteren in het gehele fleetservices proces, t.w. transport, stalling, wassen, inspecteren en het voertuig verkoop klaar maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het voertuig op een online veiling platform te koop wordt aangeboden. De klant bepaalt zelf aan welk veilinghuis of aan welke handelsrelaties het voertuig aangeboden wordt. Alles is gebaseerd op snelheid. Het ophalen van voertuigen doen we al sinds 1972, aanvankelijk alleen in de vorm van autoberging. Sinds 2010 kwam Fidron erbij als onderdeel van ons bedrijf. Ik ben zelf de twee generatie nadat ik in 1999 het stokje overnam.

We staan 24/7 voor iedereen klaar in geval van autopech, we transporteren voertuigen door heel Europa, we bergen alles wat wielen heeft. Momenteel bereid ik mijn zoons voor op de veranderende marktomstandigheden in de toekomst. We hebben onlangs een fantastisch pand in Steenwijk geopend en hebben veel ambities voor de toekomst. Mijn credo is: “om duurzaam succesvol te zijn, moet je jezelf en je organisatie steeds opnieuw uitvinden, samen doelgericht op weg naar morgen!”

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*