...een moment geduld...
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Dat is de basis van Hooikammer Groep, binnen onze divisies en met onze klanten. Inmiddels staan we voor veel nieuwe uitdagingen in een sterk veranderde Automotive markt.Binnenkort openen we hiervoor ons nieuwe pand in Steenwijk.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Uitdagingen automotive markt

Inmiddels staan we voor veel nieuwe uitdagingen in een sterk veranderde Automotive markt. Binnenkort openen we hiervoor ons nieuwe pand in Steenwijk.

Het ultramoderne bedrijfspand van de Hooikammer Groep in Steenwijk is dan ook bijna klaar voor gebruik. Het nieuwe pand is gelegen aan de snelweg A32 op een “A1” locatie in Steenwijk.

Naast opsporen, veiligstellen, transport en opslag van voertuigen, is de Hooikammer Groep met deze nieuwbouw in staat om voor alle fleet-service activiteiten een oplossing te bieden. De opslaglocatie biedt plaats aan ruim 1000 voertuigen.

Het nieuwbouwpand in Steenwijk geeft invulling aan een overkoepelende MVO-ambitie; zo is het hele pand gasloos en worden er op het dak circa 500 zonnepanelen geïnstalleerd, verder komen er voldoende laadpalen.

Bekijk het filmpje voor een korte impressie hoe de nieuwbouw vordert.

Copyright 2023 Hooikammer Groep | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*