...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Bij Hooikammer Groep weten we dat onze naam synoniem staat voor topkwaliteit autoberging. Maar, zoals velen van jullie weten, stoppen onze diensten daar niet. Hierbij kondigen we graag, dat er een nieuw artikel is gepubliceerd op Automotive Online, waarin de breedte en diepte van onze dienstverlening wordt belicht.

Naast onze bekende autobergingsdiensten, spelen we een voorname rol in het terugvinden van vermiste voertuigen en het bieden van oplossingen wanneer leaserijders hun contractuele verplichtingen niet nakomen. Maar onze service gaat verder. We bieden complete remarketing diensten aan die alles omvatten van reinigen en ontstickeren tot repareren, zodat elk voertuig in topconditie is voor de volgende stap.

Bovendien werken we samen met onze opdrachtgevers om voertuigen aan te bieden op verschillende online veilingplatforms, waardoor we een totaaloplossing bieden die aan alle behoeften voldoet.

We nodigen je uit om het volledige artikel op Automotive te lezen en meer te ontdekken over hoe Hooikammer Groep niet alleen uitblinkt in autoberging, maar ook in een reeks aanvullende diensten die waarde toevoegen voor onze klanten en partners in de lease- en fleetbranche.

Klik hier voor het volledige verhaal: Automotive Online.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*