...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De Hooikammer Groep is deze week uitgelicht in het magazine Automotive en op Automotive-Online.nl, een gerespecteerd vakblad en online platform in de Nederlandse automotive sector. Dit artikel werpt licht op onze innovatieve benadering en inzet voor duurzaamheid binnen de automotive industrie.

Het artikel bespreekt de strategische visie van Jan Berend Hooikammer, die jaren geleden het potentieel zag van elektrische voertuigen als energieopslag. Deze visie heeft ons bedrijf geholpen om te groeien van een lokale dienstverlener tot een nationale speler met unieke diensten.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Uitbreiding regio Zwolle

In de publicatie wordt ook aandacht besteed aan onze nieuwe faciliteit in Steenwijk en de geplande uitbreiding nabij Zwolle. Deze stappen zijn een integraal onderdeel van onze inspanningen om milieuvriendelijke en economisch verantwoorde oplossingen te bieden.

Ons initiatief om EV’s te gebruiken voor bidirectioneel laden is een voorbeeld van hoe wij actief bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen, zoals het efficiënt omgaan met energieopwekking en -verbruik.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*