...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

In onze visie staat dat klanttevredenheid bepalend is voor ons succes maar wat is klanttevredenheid voor de Hooikammer Groep?

Direct contact

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Wat is klanttevredenheid?

Klanttevredenheid zegt iets over de diensten van de Hooikammer Groep en of we aan de verwachtingen van de klant voldoen. Kort gezegd wordt de tevredenheid bepaald door de ervaringen die de klant heeft en in hoeverre de Hooikammer Groep dan deze verwachting van de klantweet te overtreffen. Wij zijn constant bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening te monitoren. Bij ons gaat het niet om een review maar of u als relatie, partner en/of klant super tevreden bent. Uw verwachting dient overtroffen te worden 24/7. Bij ons staan de klanten dan ook op nummer 1. En hiermee ook de loyaliteit!

Tevreden klanten vallen in de categorie: potentieel loyaal , want door onze partnership hebben wij veel trouwe relaties.

Wij overtreffen uw verwachtingen

Een gewoon tevreden klant is niet meer genoeg voor de Hooikammer Groep. Wij gaan voor een  duurzame, succesvolle klantrelatie. Een zogenoemde WOW-ervaring  willen wij graag met onze dienstverlening realiseren. Zowel qua tijd dienstverlening als qua kosten aspect.

Bestaande, tevreden klanten vasthouden is ons devies

Meten is weten. Het in kaart brengen van de klanttevredenheid is van belang en daarom gaan wij verder dan alleen maar een NPS meting. Continu zijn onze medewerkers getraind op het stellen van vragen over onze dienstverlening en ontvangen wij regelmatig een taart vanwege de hulp en dienst die de klant heeft overtroffen. Wij hechten waarde aan uw mening!

De klantloyaliteit vergroten

Loyale klanten zijn het fundament van de Hooikammer Groep en door de positieve feedback en   mond-tot-mond reclame kunnen wij consequent de juiste (service)kwaliteit leveren  Wij denken dan ook in relaties die ambassadeurs worden en uiteindelijk een partner waar wij als Hooikammer Groep een jarenlange relatie mee aan kunnen gaan.

Mocht ook u tevreden zijn over onze dienstverlening laat dan een review achter en beloon ons met 5 sterren op Google.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*