...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Hooikammer Groep is de trotse partner van nieuwe organisatie “Wagenparkverkopen.nl”

Stephan den Herder is een ondernemer pur sang en heeft inmiddels ruim zeventien jaar ervaring in de automotive branche. Tijdens de vele gesprekken die den Herder voerde met curatoren kwam hij op het idee om samen met een aantal businesspartners een nieuwe dienst op te zetten. Dit idee resulteerde inmiddels in een nieuw concept te weten wagenparkverkopen.nl

Via wagenparkverkopen.nl kan den Herder met zijn bedrijf extra waarde toevoegen aan de afwikkeling van faillissementen, in die zin dat er uiteindelijk voor de schuldeisers meer profit kan worden gerealiseerd. Wagenparkverkopen.nl is immers in staat om de verkoopopbrengsten van voertuigen te vergroten en tegelijkertijd de boedelkosten die gepaard gaan met de verkoop te verlagen.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

“Waarom zouden voertuigen bij verkoop vanuit een faillissement minder moeten opbrengen?”

Wagenverkoop tijdrovende klus voor curatoren

Den Herder kwam tot de conclusie dat de (onderhandse) verkoop van voertuigen voor curatoren vaak een tijdrovende klus is, die relatief weinig actief oplevert en bovendien vaak niet behoort tot de favoriete faillissementswerkzaamheden.

Vanuit deze gedachte is wagenparkverkopen.nl ontstaan. Den Herder ontwikkelde een dienst waarmee curatoren in staat zijn om een hogere verkoopopbrengst te realiseren, tegen lagere boedelkosten. Door de juiste partijen bij elkaar te brengen is wagenparkverkopen.nl in staat om de opbrengsten voor de boedel te verhogen.

Samenwerking Hooikammer Fleetservices

Wagenparkverkopen.nl werkt inmiddels samen met gerenommeerde partners om tot de beste mogelijke dienstverlening te komen. Transport van de voertuigen naar de stallingslocatie wordt verzorgd door een van de grotere spelers in de bergings- en autotransportmarkt, de Hooikammer Groep. Indien nodig dan kunnen we ervoor zorgen dat de voertuigen binnen 45 minuten worden ingenomen. Ook in het ultramoderne bedrijfspand van de Hooikammer Groep in Steenwijk kunnen een aantal Fleetservices activiteiten uitgevoerd worden, alvorens het voertuig op een verkoopplatform aangeboden wordt. Dit alles in één flow. Na aankomt bij de stallingslocatie wordt de auto gereinigd om vervolgens geïnspecteerd te worden door een onafhankelijk taxateur.

Voordelen van verkoop via wagenparkverkopen.nl

Het grote voordeel van verkoop via wagenparkverkopen.nl is dat de voertuigen worden aangeboden met een uitgebreid inspectierapport. In het inspectierapport wordt de omvang van eventuele schades vastgesteld en worden de voertuigen op dusdanige wijze omschreven dat het risico voor de koper van niet kunnen reclameren minimaal is. Dit leidt uiteraard door hogere en realistische biedingen.

Online verkoop eisen door curatoren

Wagenparkverkopen.nl werkt voor wat betreft de online veilingen samen met veilingplatform CarCollect. Dit online verkoopplatform biedt toegang tot de grootste en meest actieve automotive community in- en verkopers. Daarnaast hanteert het platform voor al haar veilingen een aantal regels om ervoor te zorgen dat de veilingen via het platform van CarCollect op een veilige en betrouwbare wijze verlopen.

Voor curatoren is het vaak een eis dat er ook online geveild wordt onder notarieel toezicht, hetgeen CarCollect kan faciliteren door een erkend notariskantoor toezicht te geven op de veilingen.

Voor meer informatie over de werkwijze van Wagenparkverkopen.nl kunt u terecht op de website www.wagenparkverkopen.nl

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*