...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Op zoek naar een betrouwbare auto stalling? Opslag huren doe je bij Hooikammer Groep en daarna kunnen wij u ontzorgen met alle fleetservices mogelijkheden. Importeurs en dealerbedrijven hebben al snel een vaste voorraad van enkele honderden tot duizenden nieuwe en gebruikte auto’s. Ook universele autobedrijven, leasemaatschappijen, fleetowners en veilinghuizen beschikken structureel of tijdelijk over een substantiële autovoorraad. Deze voorraad vertegenwoordigt een aanzienlijk kapitaal, van enkele honderdduizenden euro’s tot vele tientallen miljoenen. Kapitaal dat een veilige stalling of opslag vraagt. 


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Professionele auto opslag huren

Bent u op zoek naar ruimte voor het stallen van nieuwe auto’s? Bij Hooikammer Groep kunt u professionele auto opslag huren.

Slim voorraadbeheer is essentieel voor dealerbedrijven. Enerzijds zijn merkdealers op zoek naar de optimale showroomvoorraad om het totale aanbod aan auto’s te tonen, anderzijds moeten er voldoende nieuwe auto’s van elk type op voorraad zijn om snel te kunnen leveren aan de klant. 

Nieuwe auto’s stallen?

Bestaande showrooms, bedrijfspanden en bedrijfsterreinen zijn vaak slechts ten dele geschikt voor het stallen van nieuwe auto’s. Ruimtegebrek is meestal het grootste probleem. Veel merkdealers maken daarom gebruik van externe partijen om een deel van de voorraad aan nieuwe auto’s tijdelijk of voor langere tijd te stallen. Daarnaast spelen zaken als beschikbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid en aansprakelijkheid een belangrijke rol wanneer het gaat om het huren van een auto opslag.

Er zitten daarmee meer haken en ogen aan het tijdelijk stallen van auto’s op het terrein van een externe aanbieder dan je op het eerste gezicht zou denken. Want hoe zit het met de toegang? Kunnen mijn medewerkers altijd terecht op het terrein? Is er beveiliging? Wat zijn de overige voorwaarden? En wat zijn de kosten voor het stallen van een auto

Drie locaties voor de opslag van auto’s

Bij Hooikammer Group beschikken we in Nederland over drie locaties voor de professionele opslag van auto’s. U kunt auto’s tijdelijk stallen bij ons nieuwe pand in Steenwijk (waar we ruimte hebben voor maar liefst 750 auto’s), in Amsterdam en in Staphorst. Alle terreinen zijn afgesloten en ontoegankelijk voor onbevoegden. De auto’s staan op een verharde ondergrond en de terreinen voldoen aan stringente veiligheidseisen.

Stallen van elektrische auto’s

Voor het tijdelijk of voor langere tijd stallen van auto’s kunnen we in overleg een passende oplossing bieden. Dit geldt niet alleen voor reguliere auto’s, bedrijfswagens en ander (zwaar) materieel, ook het stallen van elektrische auto’s behoort tot de mogelijkheden. Zelfs het stallen van elektrische schadeauto’s is mogelijk. Hiervoor gelden strengere regels in verband met brandgevaar. Om dit gevaar te minimaliseren beschikt Hooikammer Groep over een speciale salvagecontainer. Deze container is bovendien ook geschikt voor het transport van beschadigde elektrische auto’s.

Meer weten over de professionele auto opslag van Hooikammer Groep? Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*