...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Wagenparkbeheer is een uitdagend vak. Zo uitdagend zelfs dat je als fleetmanager soms met de handen in het haar zit. Want wat doe je als auto’s terugkomen uit de verhuur of lease en de sleutels ontbreken? Of wanneer een auto schade heeft? Of als het dievengilde ermee vandoor is gegaan? In die gevallen staat het team van Hooikammer Groep klaar om bij te springen. 


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Complexe vraagstukken

Leasemaatschappijen, fleetowners en verhuurbedrijven zijn elke dag in touw met de inkoop van voertuigen, het opstellen van lease- en huurovereenkomsten en de uitgifte van de juiste voertuigen aan klanten en medewerkers. Maar vooral ook de complexe vraagstukken tijdens en na afloop van een leasecontract vergen veel aandacht. Denk aan het opzetten van efficiënte en kosteneffectieve diensten op het gebied van poolbeheer, zoals het inspecteren, onderhouden, stallen en klaarmaken van voertuigen bij berijders wisselingen. 

Veel kapitaal

Daarnaast is de remarketing van ex lease- en huurauto’s een belangrijk onderdeel van het volledige pakket aan wagenparkbeheeractiviteiten. Remarketing is bovendien een aspect waar veel kapitaal mee gemoeid is. Want elke dag komen er duizenden auto’s uit de lease waarvoor een goede bestemming moet worden gezocht op de occasionmarkt. En vooral ook: een goede opbrengst! Hooikammer kan u ondersteunen en informeren over het juiste veilingplatform en is onafhankelijk in de keuze.

Hoogste rendement 

Hooikammer Groep kan u volledig ontzorgen met verschillende fleetservices en professionele remarketingdiensten. Met deze services weet u zeker dat uw auto’s in vertrouwde handen zijn, en dat u bij verkoop het hoogste rendement behaalt. 

Bij Hooikammer Groep kunt u terecht voor deze fleetservices:

Bijzonder sterk in creatieve oplossingen

We gaan in onze fleetservice en remarketingactiviteiten verder waar anderen stoppen. Het team van Hooikammer Groep is namelijk bijzonder sterk in het vinden van creatieve oplossingen in uitdagende situaties. In de afhandeling van voertuigen waar ‘iets’ mee is, en die niet zomaar het verkoopproces in kunnen. Denk aan schadeauto’s of auto’s waar sleutels ontbreken. Voor elk scenario bieden wij de juiste oplossing. Zo kunnen wij in overleg spotrepair uitvoeren voor de reparatie van kleine schades en auto’s voor korte of langere tijd stallen.

Uniek in Nederland: opsporing en inname

En wat te denken van voertuigen die zijn gestolen of op een andere manier zijn verdwenen en opgespoord moeten worden? Hooikammer Groep onderscheidt zich met haar opsporings- en innamediensten voor gestolen voertuigen, of voertuigen met betalingsachterstanden. Dit wordt allemaal geregeld via Fidron, hetgeen een onderdeel is van Hooikammer Groep. Hierin is Hooikammer uniek in Nederland. Innames gebeuren altijd minnelijk, wat betekent dat we in opdracht van onze opdrachtgevers een overeenkomst sluiten met de berijder van een auto, zonder tussenkomst van de deurwaarder. Dit bespaart u én de berijder van het voertuig extra kosten.

Hooikammer Group: als remarketing écht uitdagend wordt 

De fleetservices van Hooikammer Groep omvatten meer dan alleen de inname en verkoop van voertuigen in een door u gewenste autoveiling. Ons hart gaat sneller kloppen als het lastig wordt. Als er creatief nagedacht moet worden over oplossingen die u én uw klant verder helpen. Zo efficiënt mogelijk, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste opbrengst. Dát is Hooikammer.

Stel je vraag aan de specialist:
John Engels
Business development manager
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*