...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

‘Dankzij Hooikammer Groep kunnen we doen waar we goed in zijn’

De ervaringen van Van Lith Gerechtsdeurwaarders met Hooikammer Groep

Van Lith Gerechtsdeurwaarders in Eindhoven heeft als professioneel incassokantoor bijna 50 jaar ervaring in debiteurenbeheer en het incasseren van vorderingen. Mede-eigenaar Bart van Eersel gaat dan ook niet over één nacht ijs in zijn keuze voor betrouwbare partners waar Van Lith mee samenwerkt. Een van die partners is sinds kort Hooikammer Groep. We vroegen Bart naar zijn eerste ervaringen.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Betere match

“Als gerechtsdeurwaarder ondersteunen we veelal grote landelijk opdrachtgevers bij het incasseren van openstaande vorderingen. Denk hierbij aan grotere spelers in het mkb en bijvoorbeeld ook leasemaatschappijen en verzekeraars. Wanneer een schuld niet wordt betaald dan kunnen opdrachtgevers ons benaderen. Mocht dit nodig zijn dan starten we een procedure bij de rechter. Afhankelijk van de uitspraak benaderen we de schuldenaar. Wanneer deze zijn schuld niet voldoet kunnen we beslag leggen op bepaalde goederen, waaronder dus ook auto’s, bedrijfswagens, machines en andere goederen.” En dat is waar recent Hooikammer Groep in beeld is gekomen als incassopartner, zo vertelt hij. “We werkten hiervoor samen met een bedrijf dat ervoor koos een andere richting in te slaan en hierdoor niet meer aan onze voorwaarden kon voldoen. Toen we in contact kwamen met Hooikammer hadden we direct door dat dit een veel betere match zou zijn.”

Binnen 30 minuten

Wat het werk van Van Lith Gerechtsdeurwaarders zo uitdagend maakt is de onvoorspelbaarheid ervan en de beschikbaarheid van een partner die ad hoc en per direct in actie kan komen bij een inbeslagname, vertelt Bart. “Een inbeslagname gaat bijna nooit vrijwillig. In veel gevallen is het dus cruciaal om snel en doortastend te handelen. Zodra wij een auto of een ander voertuig spotten dat in beslag genomen moet worden, nemen we direct contact op met Hooikammer. Zij zijn vervolgens binnen 30 minuten ter plekke om de auto af te voeren. Dat is echt ideaal.”

Transparante veiling

En ook de aanvullende remarketingdiensten waarmee Hooikammer zijn klanten ontzorgt vallen in de smaak bij de gerechtsdeurwaarder. “Na de inbeslagname kan Hooikammer de auto verkoopklaar maken door deze te wassen en te poetsen. Ook kunnen zij desgewenst een uitgebreid inspectierapport opstellen waarna de auto bij verschillende veilinghuizen kan worden aangeboden. Vooral die keuzemogelijkheid is voor ons belangrijk. Deze veilingen moeten transparant zijn en openbaar toegankelijk zonder inlog of andere belemmeringen. Niet alle veilinghuizen voldoen hieraan maar Hooikammer heeft toegang tot veilinghuizen waar dat wel het geval is.”


Aantrekkelijke tarieven

Tot slot: wat vindt Bart van de tarieven die Hooikammer Groep in rekening brengt? “Die zijn echt prima, zeker als je dat afzet tegen de opbrengst die de auto bij verkoop via hun kanalen weer oplevert. We worden al met al op allerlei manieren uitstekend ontzorgd door Hooikammer. Hierdoor maken we onze handen vrij om dat te doen waar we goed in zijn: schulden incasseren.”

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*