...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Finn Stroeve en Tom Hetebrij (beiden 19 jaar oud) zijn echte ‘spic en span specialisten’. Ze houden zich bij Hooikammer Groep dagelijks bezig met het verkoopklaar maken van personenauto’s, bestelauto’s en andere voertuigen voordat deze het verkoopproces ingaan. En dat betekent: met de grootste zorg voertuigen wassen, poetsen en reinigen totdat de auto’s door een ringetje te halen zijn. Ook het opslaan van eigendommen uit de in beslag genomen voertuigen is een precies werkje


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Finn Stroeve en Tom Hetebrij aan het woord

Finn Stroeve werkt sinds december bij Hooikammer Groep en woont in Steenwijk, op een steenworp afstand van onze hoofdvestiging. In zijn vrije tijd vinden we Finn vooral op het voetbalveld en in de sportschool. Over zijn werk en collega’s zegt hij: “Het hele proces van auto’s die vies binnenkomen en die wij mogen reinigen, totdat ze aan de diverse veilingsites aangeboden kunnen worden; dat vind ik het leukste. Daarbij werk ik ook nog eens samen met fijne collega’s. We werken hard maar er is ook altijd tijd voor een lolletje.”

Tom Hetebrij is geboren en getogen in het mooie, waterrijke Giethoorn. Niet heel gek dus dat hij zijn vrije tijd vooral doorbrengt op de kanalen en vaarten daar. Daarnaast is ook Tom een enthousiast bezoeker van de sportschool en speelt hij regelmatig een potje voetbal bij de lokale vereniging. Tom werkt sinds oktober bij Hooikammer Groep en wil later het makelaarsvak in. De goede werksfeer zou hij dan graag meenemen. “Hooikammer Groep is van origine een echt familiebedrijf en dat merk je, iedereen wordt met respect behandeld.”

Belangrijke schakel in de full-service remarketing

Finn en Tom zijn een belangrijke schakel in de full-service remarketing van voertuigen door Hooikammer Groep. Dit betekent dat we het complete remarketingproces uitvoeren voor schadeauto’s en in beslag genomen voertuigen. Ontzorgen staat daarbij centraal.

Full-service remarketing door Hooikammer Groep:

 • Veiligstellen en minnelijke inname via Fidron
 • Transport van het voertuig naar onze locatie
 • Stalling
 • Verkoopklaar maken (wassen, poetsen, reinigen)
 • Audatex-schaderapport (indien van toepassing)
 • Taxatierapport
 • Inspectierapport 
 • Verkoop of veiling via onafhankelijk remarketingplatform, door opdrachtgever verzocht
 • Administratieve afhandeling

Hoogste rendement

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Ons team van remarketingspecialisten staat klaar om te helpen. We garanderen een snelle en professionele afhandeling van voertuigen, en weten precies hoe we het hoogste rendement uit uw verkoop kunnen halen.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*