...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Voor verhuur van auto’s, bakwagens en personenbussen staat autoservice Abbink goed bekend in Zwolle en omgeving.

Het autoverhuurbedrijf is door de franchiseformule van Autohopper inmiddels een zeer succesvolle onderneming, waarbij het bedrijf vooral oog heeft voor de wensen van de klant. Autohopper Zwolle is dan ook één van de eerste 20 Autohopper vestigingen in Nederland die voertuigen dagelijks in de verhuur heeft. Ook maatschappelijk ondernemen heeft bij deze onderneming zeer de aandacht. Behalve de verhuur mogelijkheden van hybride voertuigen, heeft het autoverhuurbedrijf ook tientallen zonnepanelen op het dak. Autohopper Zwolle is niet merk gebonden en biedt verhuurvoertuigen aan op grote, prijs en kwaliteit. 

 


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Remarketing door de Hooikammer Groep

Als het voertuig uit de verhuur wordt genomen, schakelt Autohopper Zwolle tegenwoordig de Hooikammer Groep in voor haar remarketing activiteiten. Erik Abbink, eindverantwoordelijke van Autohopper Zwolle, is dan ook zeer tevreden over de dienstverlening van Hooikammer Groep, die samen met inspectie-specialist Hemex een uitstekende driehoek vormt tussen verhuurbedrijf, inspectiedienst/fotografie en remarketing. 

Hooikammer Groep verzorgt het transport en ontstickering en stalling en zorgt ervoor dat het retour gekomen voertuig aangeboden wordt via een onafhankelijk online verkoop platform. “Doordat het voertuig aangeboden wordt aan een Europees groot netwerk en er veel biedingen zijn, word ik steeds verrast door de hoge verkoopprijs” aldus een enthousiaste Erik Abbink.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*