...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Het is de nachtmerrie van iedere vrachtwagenchauffeur wanneer je in het buitenland met een kapotte wagen langs de weg komt te staan. Of dit nu het gevolg is van een ongeval of een technisch mankement, als een reparatie ter plekke geen optie is, dan is repatriëring van de vrachtwagen vanuit het buitenland naar Nederland noodzakelijk. Een vrachtwagen slepen door Europa is specialistisch werk. Het gaat hier om hulp aan voertuigen die zwaarder zijn dan 3500kg. Zo’n klus laat je dan ook maar beter over aan Hooikammer Autoberging. Dankzij onze jarenlange ervaring met vrachtwagens slepen en repatriëring bieden wij altijd een passende en professionele oplossing op maat.

Repatriëring vrachtwagens in Europa

Er komt heel wat kijken bij de repatriëring van vrachtwagens in Europa. Niet alleen het voertuig, maar ook de vervoerder moet veilig terug kunnen keren naar Nederland. Daar zorgen wij dan ook voor en nemen als bedrijf de volledige coördinatie en uitvoering op ons. Ook helpen wij bij het regelen van de officiële papieren die nodig zijn voor het terugslepen het voertuig. Om een vrachtwagen te slepen Europa maakt Hooikammer Autoberging gebruik van een wagenpark met meerdere zware bergingsvoertuigen, kraanauto’s, een dieplader combinatie en een losse trekker.

Bus, camper en vrachtwagen repatriëring binnen Europa

Naast vrachtwagens en touringcars behoren ook veel campers tot de ‘zware berging’. Het mobiele vakantiehuis weegt tenslotte vaak meer dan 3500 kilogram. Waar je je ook in Europa bevindt, onze professionele sleepdienst is altijd dichtbij. Ons team is 24/7 paraat om je bij te staan en jouw voertuig op juiste manier vanuit het buitenland terug naar Nederland te brengen.

Altijd een oplossing op maat

In sommige gevallen kan een vrachtwagen, bus of camper ter plekke worden gerepareerd. Waar dat kan, voeren wij zelf een noodreparatie uit of bekijken we welke mogelijkheden er zijn om het voertuig naar een garagebedrijf in de regio te brengen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat het voertuig eerst vakkundig van de weg wordt gehaald. Aan ons de taak om jouw voertuig veilig en zo snel mogelijk te bergen. Ook zoeken wij in overleg met betrokken partijen naar een oplossing voor de berging en overslag van de mogelijk verloren lading. Wat ook de problemen zijn die je onderweg in het buitenland tegenkomt, wij streven er altijd naar om een oplossing op maat te bieden.

Meer weten over onze vrachtwagen sleepdienst in Europa? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*