...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

In de week van de ondernemer (1 april -8 april) had de gemeente Steenwijk alles uit de kast gehaald om weer een bijzonder event te organiseren. Voor de tweede keer was daar het succesvolle vervolg van de eerste editie “Werkfestival Steenwijkerland”. De organisatie had een wel heel origineel event bedacht, om namelijk tijdens dit werkfestival een zogenaamde speeddate activiteit te laten plaats vinden, tussen werkgevers en werkzoekenden. In korte tijd konden studenten of werkzoekenden in contact komen met werkgevers in de buurt van Steenwijk. Maar liefst 38 bedrijven uit de omgeving deden mee aan dit werkfestival.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Vacatures bij Hooikammer Groep

Uiteraard gaf ook de Hooikammer Groep acte de presence om haar werkzaamheden toe te lichten en aan te geven dat ook dit energieke bedrijf naarstig op zoek is naar enthousiaste medewerkers. Jean Paul Hooikammer, vestigingsdirecteur bij de Hooikammer Groep licht toe; “we zijn als onderneming sterk aan het groeien binnen de Automotive branche en op zoek naar een aantal nieuwe collega’s voor onze fleetservice-compound in Steenwijk. Voor de afdeling operations zoeken wij een medewerker inname en uitgifte voertuigen. Voor deze functie zoeken wij een echte aanpakker en autogek. Daarnaast zouden wij ons team ook graag willen aanvullen met een operationeel teamleider, die in deze veelzijdige functie leiding gaat geven aan een operationeel team die de gehele fleetservice activiteiten beheert”.

De banenbeurs was zeer succesvol en er waren veel goede gesprekken. Het vervolg zou kunnen zijn dat we dankzij dit event binnenkort nieuwe collega’s kunnen begroeten.

Werken bij de Hooikammer Groep? Kijk bij onze vacatures!

 

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*