...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Rijkswaterstaat begint vanaf 7 oktober 2022 aan een groot onderhoud op de A28 tussen Zwolle en Meppel en wel in beide richtingen. De bedoeling is dat het 13 kilometer lange traject wordt voorzien van nieuw asfalt. Dit staat gepland in 4 fases en geldt voor beide rijrichtingen. Het verkeer gaat hier hinder van ondervinden want gedurende deze periode van 7 t/m 26 november 2022 zijn er slechts 2 rijstroken beschikbaar. In deze periode is er ook geen vluchtstrook en geldt een snelheidsbeperking tot 90 km/uur.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Snelle hulp bij pech of ongeval

Om ervoor te zorgen dat voertuigen met pech en/of andere problemen geen ellenlange files veroorzaken, heeft Rijkswaterstaat de Hooikammer Groep verzocht om tijdens deze periode continu stand-by te staan. Dit betekent dat er continu een afsleepwagen voor personenwagens en een afsleepwagen voor vrachtwagens van Hooikammer gestationeerd wordt langs deze route. De bergingsdienst van Hooikammer staat daardoor garant voor snelle en adequate afvoer van mogelijke pech of ongevallen. 

Rijkswaterstaat en Hooikammer Groep

Jaron Hooikammer, coördinator berging van de Hooikammer Groep, is blij met de opdracht en trots op het vertrouwen dat de Rijkswaterstaat in de Hooikammer Groep heeft uitgesproken. Dankzij deze samenwerking draagt de bergingsdivisie van de Hooikammer Groep bij aan een goede doorstroming van het verkeer op de A28, één van de belangrijkste verkeersaders in de provincie Overijssel.  

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat of bel met de gratis landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*