...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Afgelopen week ben ik (Mascha Boot) een dag mee geweest met mijn collega van particulier recherchebureau Fidron. Adressen bezoeken, parkeerplaatsen afspeuren, telefoontjes plegen met de binnendienst, lessee/debiteur, leasemaatschappij, advocaten etc. En ook uit het raam hangende moeders spreken, nieuwsgierige exen in het ongewisse laten vanwege privacy. De lessee die zich in allerlei bochten wringt omdat hij de leasetermijnen niet meer kan betalen door omstandigheden. Bedragen die openstaan waar ik best van schrik! Hoe ver kan het gaan dat je jezelf zo de schulden in helpt??

onderzoek en recovery auto metField collection Fidron DSC04038

Respect en geduld, voor het hebben van “de lange adem”, waardering voor mijn collega Lisa Pruijmboom. En einde van de dag toch een bestelbus in beslag kunnen nemen, volledig uitgeleefd!
Met de lege verpakkingen en achtergebleven gereedschappen er nog in. Vanaf dit punt neemt de berger van Hooikammer Groep het over. Transport naar onze vestiging Steenwijk. De Fleetservices collega’s die zorgen dat het voertuig wordt gereinigd, ge├»nspecteerd en indien wenselijk aangeboden wordt via een remarketing platform. Met als resultaat een tevreden opdrachtgever!

Deze dag was bijzonder! Mogen ervaren in welke situatie je terecht komt als je de leaseauto niet meer kan betalen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Hooikammer Groep voor jouw organisatie, neem dan gerust contact met ons op.

Geschreven door: Mascha Boot


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*