...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De jaarlijkse truckersdag georganiseerd door CHV de Lichtmis in Staphorst, welke inmiddels meer dan 500 leden kent kende gelukkig een droge dag afgelopen weekend. Het jaarlijkse evenement was mede dankzij de weergoden dan ook wederom een groot succes. Meer dan 5000 bezoekers op de Tippe konden zich de gehele dag vermaken met een vol programma, waarbij alles op truckersgebied te bewonderen viel.

Ook Hooikammer Groep was uiteraard weer aanwezig op deze drukbezochte dag, die bestond uit show trucks, transportdemo’s en de altijd gezellige chauffeurs markt. Het item ‘Klapper piep’n run” en het oldtimer defilé zorgde voor veel oh’s en ah’s. Er stonden veel nostalgische trucks. Wat te denken van de felgroene Daf DO2400 of de schitterende Scania LB 67. Het spel “Knetterpiep’n Kiek’n” werd een spannende competitie waarbij de deelnemers een rondje om het festival terrein konden rijden. Het behendigheidsspel met de kraan en een VR bril zorgde daarnaast voor de benodigde hilariteit .

Er waren maar liefst 45 standhouders die alles lieten zien wat er maar in de truck, trailer en opbouw wereld te vinden is. Het was nog lang onrustig op de unieke locatie aan de Schuthekkeweg in Staphorst.

Kijk voor een mooi beeldverslag op: Weblog Staphorst

 


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*