...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Zaterdag 1 oktober a.s. vindt de “112 open dag” plaats in Nieuwleusen rondom de brandweerkazerne van Nieuwleusen. De laatste keer dat deze open dag werd georganiseerd was in 2015 en inmiddels zijn er weer zoveel nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van hulpverlening, dat het weer hoog tijd werd om dit te demonsteren.

Het publiek wordt ontvangen vanaf 11.00 uur en er is voldoende parkeerruimte gereserveerd via de Arend Nevenweg. De toegang is gratis! De opening wordt verricht door regionaal commandant, de heer Arjan Mengerink en daarna vinden er allemaal activiteiten plaats, die te maken hebben met hulpverlening.

Het aanwezige politiekorps neemt het publiek mee in de uitbraakprocedures en tevens is er een duikdemonstratie door de brandweer. Allerlei hulpverleningsvoertuigen demonstreren daar ook de nieuwste actuele mogelijkheden bij ongevallen en ook andere disciplines komen aan bod. Behalve springkussens voor de jeugd kan men terecht in het medialab en worden er allerlui spuittechnieken gedemonstreerd door de aanwezige brandweer.

Hooikammer Groep is aanwezig met een aantal bergingsvoertuigen en geeft voorlichting hoe de bergingsdienst tegenwoordig werkt. Het belooft een zeer interessante dag te worden, waarbij verschillende bedrijven middels een stand informatie verstrekken over hulpverlening in het algemeen. Uiteraard geven Rijkswaterstaat en ANWB ook acte de presence.

Daarnaast werkt ook ambulancedienst IJsselland mee aan deze leerzame dag en geeft ook een aantal demonstraties. Kortom een echte familiedag dus, voor jong en oud en naast het bewonderen van diverse oldtimers van dienstdoende hulptroepen, kan het publiek ook zelf meedoen met diverse activiteiten, die geheel in het teken staan van hulpverlening.

De dag wordt besloten om 16.00 uur

Nieuwleusden 112 dag


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*