...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Victor Veer (54) start per 1 juni a.s. als Field Operations Manager bij Hooikammer Groep. In zijn nieuwe rol wordt Veer onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van het nieuwe workflow systeem Vindat. Dit compound managementsysteem is speciaal ontwikkeld is voor de vastlegging van werkprocessen en kwaliteitsbeheer. Daarnaast gaat Veer zich vooral bezighouden met het analyseren van de operationele procedures om deze waar nodig te kunnen verbeteren. Uiteraard staat Veer ook in nauw contact met de klantengroep van Fidron en Hooikammer Groep, waarbij hij luistert naar de wensen van onder andere leasemaatschappijen, financiële instellingen, verzekeraars en importeurs om deze om te zetten naar bruikbare mobiliteitsoplossingen

Na werkzaam te zijn geweest bij meerdere automotive organisaties, vervolgde Veer zijn carrière als used-car consultant bij CRM, gevolgd door 16 jaar in diverse management- en consultancyfuncties bij online veilinghuizen. De afgelopen 8 jaar vervulde hij de functie van Senior Key Accountmanager bij BCA Autoveiling in Barneveld.

Zelf zegt Victor Veer over zijn komst naar Hooikammer Groep: “Ik heb een brede ervaring als occasion manager, salesmanager, used-car consultant en ben nu vooral actief op het gebied van acquisitie, projectbegeleiding en relatiebeheer. Ik ben zeer gedreven en wil mijn drive en ervaring graag gaan inzetten om de klantervaring bij Hooikammer naar een nog hoger niveau te tillen.”


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Groei

Jean-Paul Hooikammer, eindverantwoordelijk voor de vestiging van Hooikammer Groep in Steenwijk, is zeer verheugd met de komst van Victor Veer: ”We groeien hard en hebben nu vooral behoefte aan optimalisatie van processen en kwaliteitsbeleving om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Zo is de Hooikammer Groep onlangs gestart met een geheel nieuw workflow systeem Vindat. Veer wordt onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van dit systeem en de commerciële uitrol, waarbij zijn kennis en ervaring goed van pas komen.”

Over Hooikammer Groep

Van een regionaal bergingsbedrijf is de Hooikammer Groep samen met particulier opsporingsbureau Fidron uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de mobiliteitsbranche. Met meer dan 35 man personeel, een zeer breed aanbod aan diensten en een indrukwekkend wagenpark is het een grote organisatie geworden. Flexibiliteit en aandacht voor klant en personeel zijn dé speerpunten. Maar ondanks de groei van het bedrijf is het ook altijd een familiebedrijf gebleven, waar de lijnen kort zijn, de benadering persoonlijk en de koffie voor iedereen klaarstaat.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*