...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

“Hooikammer wil zijn portefeuille verbreden met onder meer remarketingactiviteiten”.

Egge Selles en Gerhard Prent beginnen komende maand bij mobiliteitsbedrijf Hooikammer Groep. Prent wordt manager sales & marketing en Selles wordt operationeel manager. Beiden nemen zitting in het managementteam.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Meer remarketing activiteiten

Hooikammer verzorgt onder meer autoberging- incasso- en recherchediensten voor verzekeraars, particulieren, dealer- en transportbedrijven door heel Europa.

Hooikammer wil zijn portefeuille verbreden met onder meer remarketingactiviteiten. Om dat te realiseren is er een nieuw bedrijfspand gebouwd, met een stallingscapaciteit van 750 voertuigen. Een groot gedeelte van dit pand wordt ingericht voor de handling die de automotive-tak dagelijks uitvoert aan ex-lease auto’s, schade-voertuigen en in beslag genomen voertuigen. De handling bestaat voornamelijk uit het verkoop klaar maken en veilen van deze objecten. Er werken 35 mensen bij het bedrijf.

Selles, die in het verleden werkte voor onder meer Autotaxatie.net,  BCA en Autoproff, wordt verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van de interne processen. Prent richt zich op sales- en marketing van het bedrijf. Prent werkte eerder onder meer voor Macadam, Tevreden.nl, Cars4export.eu en BCA / Fleetselect

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*

  Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

   Naam*

   Telefoonnummer*