...een moment geduld...
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De Hooikammer Groep kent een aantal divisies, waarvan internationale bus- en vrachtwagenberging al vele jaren een begrip is. Samen met onze klanten kijken we naar de snelste en meest efficiënte oplossing bij een stranding van een vrachtwagen in het binnen- of buitenland. Zo proberen ze voor elke situatie een zo snel mogelijke oplossing te vinden die waarde bijdraagt aan de optimale ontzorging van de klant. Klanttevredenheid is voor Hooikammer dan ook bepalend voor het succes.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

"Samen doelgericht op weg naar morgen"

Voor Hooikammer houdt klanttevredenheid in dat we regelmatig in contact blijven met hun huidige klanten en potentiële nieuwe klanten. Hierdoor kennen we de wensen en behoeftes van de klant, en weten we hoe te handelen bij een stranding van een vrachtwagen. Door het opgebouwde netwerk en steunpunten in heel Nederland én Europa is een passende oplossing altijd dichtbij.

Hooikammer Internationale Berging is dit jaar voor het eerst aanwezig op de beurs Transport Compleet in Hardenberg op 14/15 en 16 juni a.s. De doelstelling van Hooikammer is het promoten van de vrachtwagen- en bus- bergingsactiviteiten op deze altijd drukbezochte transport beurs.

Graag komen wij met u in contact op stand nummer 164.

“Samen doelgericht op weg naar morgen.’’

Copyright 2023 Hooikammer Groep | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer
    Korte toelichting*